Στοίχιμα


Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

"Αποχωρεί σίγουρα το καλοκαίρι ο Στοχ"

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Στοχ να επιστρέφει στη Φενέρ όλο και φουντώνουν τις τελευταίες μέρες, αλλά ο Τούρκος δημοσιογράφος, Οκάν Γιόρα, που εργάζεται στην αθλητική εφημερίδα της Κωνσταντινούπολης "ΑΝΚ", έδωσε άλλες απαντήσεις.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον "Arena 89,4":
"Ο Στοχ είχε ξεκινήσει πολύ καλά στη Φενέρμπαχτσε, αλλά μετά προέκυψαν κάποια θέματα με την εξωγηπεδική του ζωή, γι' αυτό και η ομάδα αποφάσισε να τον δώσει δανεικό. Η Φενέρ είναι αποφασισμένη να τον πουλήσει το καλοκαίρι. Είτε τον αγοράσει ο ΠΑΟΚ, είτε κάποια άλλη ομάδα που θα ενδιαφερθεί", είπε αρχικά.
Για να συνεχίσει: "Όποια ομάδα θελήσει να τον αγοράσει το ερχόμενο καλοκαίρι πιστεύω ότι με 2 εκ. ευρώ η Φενέρ δε θα σταθεί εμπόδιο και θα υπογράψει τη συγκατάθεση της. Αυτό γίνεται γιατί τον Στοχ δεν θέλει να τον κρατήσει ούτε η διοίκηση ούτε και οι οπαδοί".
Ενώ, τέλος ανέφερε: "Η Φενέρ το καλοκαίρι θα κινηθεί για την απόκτηση μεγάλων ονομάτων, οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι ο Στοχ δε θα χωρέσει στο ρόστερ. Ενώ, ένας επιπλέον λόγος είναι ότι η τούρκικη Ομοσπονδία αλλάζει τον κανονισμό και από το ερχόμενο καλοκαίρι οι ομάδες θα μπορούν να έχουν πέντε ξένους, αντί για έξι που ήταν μέχρι σήμερα και ήδη έχει αρχίσει η προετοιμασια για να αποχωρήσουν κι άλλοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου