Στοίχιμα


Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ο Εσιέν μπλέκεται με... Ολυμπιακό!

Ο Εσιέν μπλέκεται με... Ολυμπιακό!
Μπορεί ο αθλητικός διευθυντής Ολυμπιακού, Πιερ Ισά να ξεκαθάρισε πως οι Ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε άλλη μεταγραφή τον Γενάρη, αλλά ο μάνατζερ του Μίκαελ Εσιέν ήρθε να βάλει ξανά στην κουβέντα- έστω και με έμμεσο τρόπο- το όνομα του πελάτη του. 
Ο Γάλλος ατζέντης, Φαμπιάν Πιβετό, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του «RMC» και έθεσε ουσιαστικά τον Εσιέν εκτός Τσέλσι από τον επόμενο κιόλας μήνα, δίνοντας… τυράκι και για το μέλλον του: «Είναι εξαιρετικά πιθανό να φύγει από την Τσέλσι αυτό τον χειμώνα. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι οποίες έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας, ώστε να ενημερωθούν για την περίπτωση του. Εμείς στις επόμενες 10 ημέρες θα έχουμε αποφασίσει πως ακριβώς θα κινηθούμε».
Με βάση τη διαδικασία της εις άτοπον επαγωγής οι ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ είναι 16 και με την αφαίρεση των πολύ μεγάλων συλλόγων, μειώνονται σημαντικά, με τον Ολυμπιακό να είναι σίγουρα μία από τις επτά ομάδες της φάσης των «16» όπου με βάση τη σχετική δυναμικότητα θα μπορούσε να μετακινηθεί ο Γκανέζος αμυντικός μέσος. Θεωρητικά οι άλλες είναι οι Μίλαν, Ατλέτικο (που δεν θέλει κόφτη), Λεβερκούζεν, Γαλατάσαραϊ, Σάλκε και Ζενίτ.
Επίσης ένα υπέρ του Ολυμπιακού εάν και εφόσον ασχολείται με τον Εσιέν, ήταν και αυτό που ειπώθηκε δια στόματος του Πιβετό όσον αφορά τα σενάρια και τις σειρήνες από τη Γαλλία. Ο μάνατζερ του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στο Σαμπιονά παρά μονάχα για τις Παρί ή Λυών, με την πρώτη να βρίσκεται πλέον σε άλλο επίπεδο και λογικά να μην ασχολείται με την περίπτωση του.
Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου