Στοίχιμα


Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Τέσσερις ο ΠΑΟΚ, κανέναν ο Ολυμπιακός!

Τέσσερις ο ΠΑΟΚ, κανέναν ο Ολυμπιακός!
Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τον αγώνα που θα χάσει λόγω καρτών ο Μίροσλαβ Στοχ και με αφορμή αυτό το γεγονός αξίζει να κάνουμε άλλη μια σύγκριση των πρώτων δύο του πρωταθλήματος…
Στο PAOK24 συνηθίζουμε να κάνουμε συγκρίσεις με συγκεκριμένα νούμερα και επί του θέματος των καρτών, αξίζει να αναφέρουμε ότι:

Με το τέλος του πρώτου γύρου ο ΠΑΟΚ έχασε (λόγω καρτών) για ένα ματς τους: Τζιόλη – Στοχ- Κατσουράνη- Αθανασιάδη.

Από εκεί και πέρα στο όριο των τριών καρτών βρίσκονται και οι  Κίτσιου, Λάζαρ, Τζαβέλλας, Λίνο, Βίτορ, αλλά και ο Νέτσιντ που έφυγε!

Δέκα παίκτες λοιπόν έχουν φθάσει ή έχουν ξεπεράσει το όριο των τριών καρτών!

Στην αντίπερα όχθη ο Ολυμπιακός μετά τον πρώτο γύρο, έχει μόλις έναν παίκτη που έφθασε στις τρεις κάρτες και αυτός είναι ο Σάμαρης! Κανείς άλλος παίκτης του δεν έχει ούτε καν δύο!

Το εκπληκτικό είναι ότι πέρυσι για τον Ολυμπιακό, σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα ΜΟΝΟ ο Κοντρέρας έφθασε στις τέσσερις και ΚΑΝΕΙΣ άλλος παίκτης του δεν πλησίασε στις τρεις!!

Πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε 29 κίτρινες κατά και 80 υπέρ. Φέτος πάει να σπάσει άλλο ένα παγκόσμιο ρεκόρ: Έχει 16 κατά και 67 υπέρ.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα έχουν σπάσει τα παγκόσμια ρεκόρ καταλογισμού κόκκινης κάρτας, αλλά και πέναλτι. Μέσα στο 2012 και το 2013 (στο σύνολο των 24 μηνών δηλαδή) οι ερυθρόλευκοι δεν είδαν εις βάρος τους ούτε κόκκινη, ούτε πέναλτι!

Ενδιαφέρον θα έχει ποιος είναι ο επόμενος στόχος που θα βάλουν….

(Ο Στοχ πάντως θα χάσει για τον ΠΑΟΚ τον αγώνα της Τούμπας με την Βέροια).

ΠΗΓΗ PAOK24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου