Στοίχιμα


Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Η εμπλοκή με Μάρτενς και ο Φορτούνης

Η εμπλοκή με Μάρτενς και ο Φορτούνης
Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξελίξεις στην αναζήτηση επιτελικού μέσου, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει «εμπλοκή» στην προσπάθεια απόκτησης του Μάαρτεν Μάρτενς.
Απόδειξη οι δηλώσεις του πατέρα του παίκτη, Πάτρικ, χθες στην Ολλανδία: «Ο Μάαρτεν ετοιμάζεται για μια νέα πρόκληση. Εφόσον παίξει στην Ολλανδία για ακόμη έξι μήνες, τότε ίσως υπάρξουν καλύτερες ομάδες για τον ΠΑΟΚ». Ο 29χρονος Βέλγος θα εξαντλήσει, όπως όλα δείχνουν, το συμβόλαιό του με την Άλκμααρ και αυτό αναγκάζει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ψάχνουν άλλες λύσεις.
Μία από αυτές είναι η περίπτωση του Κώστα Φορτούνη που επανειλημμένα έχει απασχολήσει τον Δικέφαλο. Πώς έχουν τα δεδομένα και πώς ο 21χρονος Έλληνας διεθνής μπορεί να έρθει στην Τούμπα; Καταρχήν, είναι σίγουρη η θέληση του παίκτη να πάει σε άλλη ομάδα για να πάρει χρόνο συμμετοχής, καθώς έχει πάρει το μήνυμα από τον Σάντος πώς αν δεν αγωνιστεί δεν πρόκειται να είναι στην αποστολή για το Μουντιάλ.
Η Καϊζερσλάουτερν είναι θετική να τον δώσει με μεταγραφή και μάλιστα πρόσφατα ζήτησε 1,7 εκ. ευρώ και 25% μεταπώληση από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που ενδιαφέρθηκε να τον πάρει. Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να δώσει αυτά τα λεφτά, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ψαχτεί για δανεισμό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι. Το αν θα υπάρξει και συνέχεια θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου