Στοίχιμα


Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

"Γκάζια" Δέλλα και... πρωτοχρονιά στα Σπάτα

«Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», είπε ο Δέλλας και συνέχισε: «Σας έχω πει κάποια πράγματα και δεν τα ακούσατε. Παίξατε με τους αναπληρωματικούς και χάσατε 3-0, μαρκάροντας με τα μάτια και δείχνοντας αδιαφορία. Όταν δεν βγάζετε πάθος ούτε στις προπονήσεις, πως περιμένετε να το βγάλετε στο παιχνίδι;
Ήταν εικόνα ομάδας η χθεσινή;Αυτό δεν είναι ΑΕΚ! Η νοοτροπία που βλέπω στο γήπεδο τελευταία δεν έχει θέση στην ομάδα και θα αλλάξει άμεσα! Είπαμε κάποια πράγματα μία, δύο φορές και δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα! Είναι καιρό τώρα που έχετε αυτή την εικόνα και σας είπα ότι αν δεν αλλάξει θα το πληρώσουμε! Να που έγινε.
Κάποια πράγματα εδώ πέρα θα αλλάξουν άμεσα, είτε το θέλετε είτε όχι. Ας μας γίνει μάθημα το χθεσινό και να μείνει εκεί. Οφείλουμε να συνεχίσουμε και αυτό θα κάνουμε», είπε ο Δέλλας μεταξύ άλλων.
Τους έκοψε το ρεπό
Λίγο πριν βγουν για προπόνηση μάλιστα, ο τεχνικός του δικεφάλου, ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του ότι το ρεπό της Πρωτοχρονιάς δεν ισχύει και θα βρεθούν όλοι στα Σπάτα να συνεχίσουν την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με το Αιγάλεω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου