Στοίχιμα


Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Kαραΐσκάκη με μειονέκτημα o ΠΑΟΚ!

omada
Ο ΠΑΟΚ παραμένει «καυτός» στη μάχη του πρωταθλήματος και τρεις μόλις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, έτσι είναι λογικό να περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον αγώνα στο Καραϊσκάκη για την 11η αγωνιστική της Superleague, ωστόσο για να φανεί πανέτοιμος για αυτή την «μάχη» πρέπει να ξεπεράσει το μεγάλο εμπόδιο του αγωνιστικού προγράμματος που ακολουθεί μέχρι το ντέρμπι στον Πειραιά.
Το προπονητικό τιμ έχει ετοιμάσει ήδη τα πλάνα του έτσι ώστε το ασπρόμαυρο σύνολο να διατηρήσει τα υψηλά στάνταρ απόδοσης, η ομάδα να κρατήσει τη φόρμα της και οι παίκτες να είναι ακόμα φρέσκοι και πανέτοιμοι στο ντέρμπι χωρίς ως τότε να υπάρξουν σημαντικές απώλειες.
Ο Δικέφαλος μέσα σε 8 ημέρες θα δώσει τρεις αγώνες και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ παίζει στις 30 Οκτωβρίου μέσα στη Καρδίτσα για το Κύπελλο, στη συνέχεια στις 2 Νοεμβρίου με τον Εργοτέλη στη Τούμπα που θέλει πάση θυσία τη νίκη και στις 7 Νοεμβρίου με τη Μακάμπι εκτός, όπου θεωηρητικά του κάνει και η ισοπαλία.
Στη συνέχεια έρχεται το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό όπου ο ΠΑΟΚ θα έχει μειονέκτημα σε σχέση με τους «ερυθρόλευκους». Αυτό διότι τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα παίξει Τρίτη 5 Νοεμβρίου στην έδρα του απέναντι στη Μπενφίκα για το Champions League και θα έχει τέσσερις «καθαρές» μέρες για να προετοιμαστεί για το μεγάλο ντέρμπι, η ομάδα του Στέφενς παίζει Πέμπτη με τη Μακάμπι στο Ισραήλ! Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει μόλις μία «καθαρή» ημέρα προπόνησης (αυτή του Σαββάτου) και φυσικά θα προέρχεται και από ένα κουραστικό ταξίδι…
O Χουμπ Στέφενς λοιπόν θα προσπαθήσει να κάνει την ομάδα να περάσει «ανώδυνα» αυτό το εις βάρος της πρόγραμμα, και να «εξαφανίσει» το μειονέκτημα.
Kαθόλου τυχαίο λοιπόν ότι ο Ολλανδός άφησε όλους τους βασικούς εκτός αποστολής για το ματς Κυπέλλου με τη Καρδίτσα, ενώ σίγουρα θα υπάρξει ειδική διαχείρηση και για τον αγώνα με τη Μακάμπι, καθώς αυτός με τον Εργοτέλη είναι πολύ πιο μεγάλης σημασίας έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα και με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στη πρώτη θέση του ομίλου.
Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ
30 Οκτωβρίου
Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΟΚ
2 Nοεμβρίου 2013
ΠΑΟΚ- Εργοτέλης
7 Νοεμβρίου
Μακάμπι-ΠΑΟΚ
10 Νοεμβρίου
Ολυμπιακος-ΠΑΟΚ

ΠΗΓΗ inpaok.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου