Στοίχιμα


Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Με Πράνιτς στο ντέρμπι

Την τελευταία τους προπόνηση πριν το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη πραγματοποίησαν την Παρασκευή το πρωί οι παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά τα ευχάριστα νέα έχουν να κάνουν με το ντέρμπι του Σαββάτου (2/11).
Αυτό γιατί ο Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης δεν έχει τελικά κάτι το σοβαρό και προπονήθηκε μάλιστα ατομικά την Παρασκευής καθώς οι από τις εξετάσεις δεν προέκυψε κάποιο σοβαρό εύρημα και αναμένεται να επανενταχθεί στις προπονήσεις την Κυριακή. Κάτι για το οποίο τοSport24.gr σας είχε ενημερώσει από το βράδυ της Πέμπτης.
Χωρίς επιπλέον προβλήματα
Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την προπόνηση της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", δίτερμα και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Αποστολόπουλος. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 20μελής αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Μαρινάκης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μέντες, Λαγός, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπεργκ και Φιγκερόα.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Πράνιτς, Μπαϊράμι και Αποστολόπουλος αλλά και ο τιμωρημένος Τριανταφυλλόπουλος καθώς και ο τέταρτος γκολκίπερ των πράσινων ο Αναγνωστόπουλος.
ΠΗΓΗ SPORT24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου