Στοίχιμα


Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Σενάριο για επενδυτή στην ΚΑΕ

Σενάριο για επενδυτή στην ΚΑΕ
Σενάρια ενδιαφερόμενου επενδυτή για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ "κυκλοφόρησε" χθες στη Θεσσαλονίκη, το οποίο δεν επιβεβαιώνεται ούτε από την διοίκηση πρωτοδικείου της ΚΑΕ,ούτε και από τον ΑΣ.
Σύμφωνα πάντως με την σεναριολογία που αναπτύχθηκε , επιχειρηματίας (δεν έχει σχέση ούτε με τον Σαββίδη, ούτε με Κοντομηνά), εξέφρασε σε τρίτους την πρόθεση του να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ, όποτε αυτή πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει σχετικός νόμος.
Τα ΣΠΟΡ ήρθαν σε επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, ο οποίος δήλωσε παντελή άγνοια περί του σεναρίου, προσθέτοντας πάντως ότι θα το διερευνήσει. Όσο για την αντίδραση του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου; "Δεν υπάρχει κανείς επενδυτής. Θα είναι ευχής έργο να βρεθεί. Ακόμα και αν υπάρχει να τον φέρετε σε εμάς".
Να σημειωθεί ότι δεν επιβεβαιώνεται και μια άλλη πληροφορία, σύμφωνα με την οποία, ο επίδοξος επενδυτής είναι ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου. Το θέμα πρόκειται να συζητηθεί στο προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ, οπότε θα ενημερωθούν και τα μέλη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου