Στοίχιμα


Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Η αξιολόγιση παικτών-προπονητή ΠΑΟΚ στο ματς με την Μακάμπι Χάιφα

Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Σανθ Χακόμπο
Ο Ισπανός γκολκίπερ είχε πολύ καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έκανε καίριες επεμβάσεις και συνέλαβε τα μέγιστα στην ανατροπή του σκορ. Δε φέρει ευθύνη σε κανένα από τα δύο τέρματα που δέχθηκε.
Στέλιος Κίτσιου
Ο νεαρός μπακ δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά, αφού είχε πολλά προβλήματα στην πλευρά του από τον Εζρά. Επιθετικά προσπάθησε να βοηθήσει, αλλά δεν έφτασε σε επίπεδα άλλων αγώνων. Ίσως να έχει παίξει ρόλο και η κούραση από τα συνεχόμενα ματς.
Άλβες Λίνο
Ο Βραζιλιάνος για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν απολαυστικός. Δύο ασίστ με το... μαγικό αριστερό του πόδι, ενώ και αμυντικά ανταποκρίθηκε πολύ καλά.
Μιγκέλ Βίτορ
Ο Πορτογάλος έχει γίνει ο σκόρερ του ΠΑΟΚ. Ένα ακόμη γκολ, σε ένα καθοριστικό σημείο αυτήν τη φορά. Καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα, καθώς δεν έχασε προσωπικές μονομαχίες.
Κώστας Κατσουράνης
Έκανε ένα σημαντικό γκολ που δεν δικαιολογείται σε παίκτη κλάσης του. Η συγκεκριμένη φάση έδειξε να τον επηρεάζει στη συνέχεια του αγώνα, αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοση του, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος που είχε ηγετικό ρόλο και στην άμυνα, αλλά και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.
Αλέξανδρος Τζιόλης
Έδειξε να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στο γρήγορο παιχνίδι της Μακάμπι, αλλά όταν άλλαξε ρόλους με τον Λάζαρ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και συμάζεψε αρκετά το κέντρο του ΠΑΟΚ, αλλά και το ρυθμό του αγώνα.
Κοστίν Λάζαρ
Ο Ρουμάνος είχε περισσότερο το νου του να "χαλάει" το παιχνίδι της Μακάμπι, παρά να οργανώσει αυτό του ΠΑΟΚ, γι' αυτό και δε φάνηκε ιδιαίτερα. Βέβαια, έκανε πολύ δουλειά μεσοαμυντικά και έβαλε το λιθαράκι του για την ανατροπή.
Σωτήρης Νίνης
Πολλά λάθη από τον νεαρό παίκτη στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά και αυτός όπως και όλος ο ΠΑΟΚ ανέβασε πολύ την απόδοση του, ειδικά μετά τη μείωση του σκορ. Πέτυχε ένα σημαντικό γκολ που θα τον βοηθήσει και στη συνέχεια των αγώνων.
Μίροσλαβ Στοχ
Ο Σλοβάκος μπορούσε να είναι ο μοιραίος του ΠΑΟΚ, αφού έχασε δύο πέναλτι. Βέβαια, ήταν πάντα μέσα στις φάσεις, ειδικά στο πρώτο μέρος και ήταν ο μόνιμος κίνδυνος της αμυντικής γραμμής της Μακάμπι. Στο δεύτερο μέρος έδειξε επηρεασμένος και δε βοήθησε αρκετά το επιθετικό κομμάτι του ΠΑΟΚ.
Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Κέρδισε το δεύτερο πέναλτι με παλικαρίσια προσπάθεια, έχασε μια σημαντική ευκαιρία, ενώ έγινε και ο ήρωας πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης. Για μία ακόμη φορά πέτυχε ένα πολύ σημαντικό γκολ.
Στέφανος Αθανασιάδης
Ο φορ του ΠΑΟΚ δε βρέθηκε και στην καλύτερη του μέρα, αφού δεν βρέθηκε μέσα στις φάσεις για να απειλήσει την εστία της Μακάμπι. Βέβαια, έκανε σημαντική δουλειά, αφού είχε πολλά τρεξίματα και πίεσε ιδιαίτερα τους αντιπάλους εκτός της αντίπαλης περιοχής.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Λούκας Πέρεθ
Ο Ισπανός είχε την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά προτίμησε να... σερβίρει το γκολ, που τελικά δεν έγινε. Έδωσε φρεσκάδα στην επίθεση και ενόχλησε αρκετά τους αμυντικούς της Μακάμπι, αλλά χρειάζεται να παίρνει περισσότερες προσπάθειες πάνω του.
Ζβόνιμιρ Βούκιτς
Ο Σέρβος μπήκε στο παιχνίδι για να κρατήσει μπάλα και το πέτυχε πολλές φορές.
Λίαμ Λόρενς
Ο Ιρλανδός μπήκε σε ένα σημείο του αγώνα που ο ΠΑΟΚ είδε να... ροκανίσει το χρόνο και συνέβαλε σε αυτό.
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Χουμπ Στέφενς
Ο Ολλανδός τεχνικός παρέταξε ένα άκρως επιθετικό σχήμα, το οποίο απέδωσε τρία γκολ, αλλά στην άμυνα παρουσιάστηκαν και πάλι κενά. Ο Στέφενς σε κάθε παιχνίδι φαίνεται ότι "μαθαίνει" την ομάδα και κάποιες κινήσεις του έχουν βγει. Χρειάζεται, πάντως, να δώσει περισσότερες ανάσες σε κάποιους παίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου