Στοίχιμα


Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Διαιτητές για ντέρμπι

Διαιτητές για ντέρμπι
Αυτό το Σάββατο παίζει: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Την άλλη Κυριακή παίζει: Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ. Οι ορισμοί διαιτητών στα δύο συγκεκριμένα ματς αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον. Τι μπορεί να γίνει...
Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο άνθρωπος που κάνει τους ορισμούς στην φετινή ΚΕΔ (ο Καλύβας) θα επιλέξει διαιτητή από τον πίνακα των διεθνών. Πέρυσι βέβαια έγινε μία εξαίρεση με τον Μάνταλο, που αν και δεν είναι διεθνής σφύριξε σε αρκετά και σημαντικά παιχνίδια. Ποιοι λοιπόν –με βάση αυτά τα δεδομένα- είναι υποψήφιοι:
Οι φετινοί διεθνείς διαιτητές FIFA είναι:
Αθανάσιος Γιάχος (third category)
Αναστάσιος Κάκος (first category)
Μιχαήλ Κουκουλάκης (first category)
Ανδρέας Παππάς (third category)
Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (second category)
Ηλίας Σπάθας (second category)
Σταύρος Τριτσώνης (second category)
Μαζί με τον Μάνταλο που είναι και πάλι υποψήφιος για το Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός, μέσα στα φαβορί είναι και οι Κάκος (σφύριξε ελάχιστα φέτος) Σπάθας. Έτσι διαδίδεται... Η απόφαση θα ανακοινωθεί αύριο και θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν οριστούν οι Γιάχος- Τριτσώνης που πρωταγωνίστησαν στον περσινό τελικό κυπέλλου με το χέρι του Μανιάτη, αλλά και ο Σιδηρόπουλος τον οποίο τιμώρησαν για άγνωστο λόγο μετά το φετινό Παναιτωλικός – Ολυμπιακός. Λιγότερες πιθανότητες έχει και ο Παππάς.
Όποιος παίξει σε αυτό το Σαββατιάτικο ντέρμπι της Αθήνας, αποκλείεται αυτόματα από τον αγώνα του Καραϊσκάκη την άλλη Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου