Στοίχιμα


Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Απίστευτη ιστορία εις βάρος του ΠΑΟΚ (αποκλειστικό)

Απίστευτη ιστορία εις βάρος του ΠΑΟΚ (αποκλειστικό)
Πριν τρεις ημέρες ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, ότι ο προπονητής της Ορμής Πατρών, Γιάνι Τσοπ, έχασε σε τροχαίο ατύχημα στη Σλοβενία τη δεκάχρονη κορούλα του. Η είδηση προκάλεσε θλίψη σε ολόκληρο το ελληνικό χάντμπολ. Ο Τσοπ είχε αναλάβει το τιμόνι της Ορμής την περασμένη Δευτέρα. Η Ορμή, που συν τοις άλλοις προέρχεται από συνεχή αρνητικά αποτελέσματα έκανε αίτημα προς την ελληνική ομοσπονδία, ώστε να αναβληθεί το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Μίκρα και αυτό έγινε αποδεκτό από την ΟΧΕ, ενώ συμφώνησε και ο ΠΑΟΚ. 

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι στη σελίδα που διατηρεί ο Γιάνι Τσοπ στο facebook, μία πρώην αθλήτρια της Ορμής του έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα για την τραγωδία. Η απάντηση του Τσοπ ήταν η εξής: «Δεν είναι αλήθεια. Ο Ανδρέας έφτιαξε μια ιστορία». Το πρωτότυπο μήνυμα του Τσοπ είναι το εξής: «nije istina!!! Andreas made his own story!!!».

Με αφορμή αυτό, το PAOK24 επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ορμής, Ανδρέα Κόγκα, ο οποίος στο άκουσμα αυτής της εξέλιξης δήλωσε έκπληκτος. «Δεν είναι δυνατόν αυτό. Εγώ ο ίδιος τον πήγα στο αεροδρόμιο και στο δρόμο έτρεχα με 170», είπε αρχικά. Μάλιστα δήλωσε ότι θα επικοινωνήσει αμέσως με τον Τσοπ για να ζητήσει εξηγήσεις.

Πριν λίγα λεπτά ο κ. Κόγκας μας έστειλε την εξής ανακοίνωση:
«Πριν από δύο ημέρες μας συγκλόνισε ο «θάνατος» ενός 10χρονου κοριτσιού, του προπονητή Ivan Cop, που αποδείχθηκε απίστευτη απάτη από έναν άνθρωπο, ο οποίος έπαιξε θέατρο κλαίγοντας και ουρλιάζοντας για τη ζωή του παιδιού του, που αρχικά ήταν σε «βαθύ κώμα» και μετά «έφυγε» από τη ζωή, λέγοντας σε όλους μας «ο Θεός πρέπει να παίρνει πρώτα του γονείς και μετά τα παιδιά», μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Την ίδια στιγμή κινητοποιηθήκαμε να βρούμε αεροπορικό εισιτήριο με την εταιρείαSuper Cargo, που στην κυριολεξία βρέθηκε το τελευταίο εισιτήριο, ένα business class, λίγη ώρα πριν απογειωθεί το αεροπλάνο.

Ακόμα και μέσα στο ταξί, που τον συνόδευα εγώ και ο γιος μου Αλέξανδρος, το οποίο έφτασε στο αεροδρόμιο σε 1:45 από Πάτρα, συνέχιζε το ίδιο θέατρο.

Ακόμα και όταν τον ενημερώναμε ότι την επόμενη ημέρα θα μεταβώ ο ίδιος στη Σλοβενία, δεν έλεγε τίποτα.
Και όλα αυτά, γιατί σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, μία ημέρα αφότου ήρθε στην Πάτρα, έκλεισε συμφωνία με την ομάδα BORAC της Banja Luka της Βοσνίας.

Ενημερώθηκα από έναν φίλο προπονητή στη Βοσνία και δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Μιλήσαμε μαζί του στα αγγλικά (κ. Κουκουλομάτη) επί μισή ώρα και προσπαθήσαμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο έπαιξε με τη ζωή του παιδιού του.

Δεν υπάρχουν λόγια αυτή τη στιγμή για να πούμε.

Απευθύνομαι στον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε., στο αθλητικό σωματείο Π.Α.Ο.Κ., τους ζητάω συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε από την αήθη συμπεριφορά του Jani Cop και δηλώνω ότι αν θεωρούν ότι εξαπάτησα για οποιοδήποτε λόγο τον θεσμό του Πρωταθλήματος και του αθλητισμού γενικότερα, θέτω την απόσυρση της ομάδας μου από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στη διάθεσή τους.

Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη και θα ενημερωθεί και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης.»

ΠΗΓΗ PAOK24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου