Στοίχιμα


Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Επίθεση της Αναγέννησης σε Αστυνομία

Η σχετική ανακοίνωση:
Για όσους ΨΕΥΤΕΣ και ΜΥΘΟΜΑΝΕΙΣ προσπαθούν για προσωπικά απωθημένα να δημιουργήσουν κλίμα λέγοντας ότι η διοίκηση της Αναγέννησης δεν ήθελε φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο γήπεδο παραθέτουμε την παρακάτω ανακοίνωση που εκδόθηκε αμέσως μετά τη σύσκεψη μέτρων του προηγούμενου Σαββάτου με την αστυνομική διεύθυνση.

 
Η Διοίκηση της Αναγέννησης ανακοίνωνε μεταξύ άλλων:
1. Συμφωνεί με τις μετακινήσεις των φιλάθλων στα γήπεδα και δεν θεωρεί ότι απο μόνες τους αυτές είναι οι αιτίες για τη δημιουργία εστιών βίας. Στα πλαίσια αυτής της θέσης διατύπωσε και το αίτημα να επιτρέπεται η μετακίνηση φίλων της ομάδας σε εκτός έδρας αναμετρήσεις.
2. Αν και δεν δέχθηκε επίσημη ειδοποίηση απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δηλώνει την πρόθεσή της να παραχωρήσει χώρο και εισιτήρια σε φιλάθλους της εν λόγω ομάδας ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της προσεχούς Τετάρτης.
3. Σέβεται απόλυτα το λειτούργημα που επιτελούν οι αστυνομικοί και τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω απο τις οποίες εργάζονται, αλλά εξέθεσε και τους προβληματισμούς της θεωρώντας υπερβολικές τις πρόσφατες απαγορεύσεις των εκδρομών σε Τούμπα και Τύρναβο. Επίσης διαφωνεί με μια λογική “δαιμονοποίησης” του γηπέδου η οποία προκάλεσε ήδη την αποχή των οργανωμένων φιλάθλων απο τους αγώνες.
4. Η φιλοσοφία της ομάδας μας είναι ποτισμένη η έννοια του αθλητικού ιδεώδους και κατα συνέπεια είναι μακριά απο λογικές ενθάρρυνσης της βίας. Οπου υπάρχουν τέτοιες εστίες πρέπει να αντιμετωπίζονται και μάλιστα με αυστηρό πλαίσιο. Μεμονωμένα όμως κι όχι με μια λογική “τσουβαλιάσματος”.
5. Στην Καρδίτσα δεν έχουμε ανάπτυξη φαινομένων που σχετίζονται με την οργανωμένη βία και παρατηρούνται σε άλλες πόλεις και ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα Με πνεύμα συνεργασίας, χωρίς υπερβολές μπορεί στο γήπεδο στους αγώνες της Αναγέννησης να καθιερωθεί μια απολυτα ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που θα τη χαίρονται και θα την απολαμβάνουν αγωνιζόμενοι και φίλαθλοι.»



Αυτά έλεγε η διοίκηση της Αναγέννησης ΕΠΙΣΗΜΑ.

Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα διασπείροντας ψεύδη και συκοφαντίες. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας είναι η νέα επίθεση παραβίασης που δέχθηκε η επισημη ιστοσελίδα της ομάδας!

Θα πουμε περισσότερα προσεχώς περι αυτού.
 ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ
 Τέλος αποκαλύπτουμε σε όλους τους φιλάθλους και το πρακτικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης που συντάχθηκε μετά τη σύσκεψη με την αστυνομία και αναφέρει επι λέξει τη θέση της Αναγέννησης.
 Μεταξύ άλλων στο πρακτικό τονίζεται:
"Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ δήλωσαν ότι θα εκδοθούν 2.500 εισιτήρια, ότι υφίστανται 300 εισιτήρια διαρκείας καθώς και 200 προσκλήσεις απο την ΕΠΟ για τον εν λόγω αγώνα.
 Επίσης δήλωσαν ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ 1000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΠΑΕ...."
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΨΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
 Το διοικητικό συμβούλιο της Αναγέννησης συγκαλείται εκτάκτως απόψε και θα προβεί σε ανακοινώσεις προς πάσα κατεύθυνση τις επόμενες ώρες...
Ο ΠΑΟΚ (ΜΕΣΩ ΠΟΙΚΙΛΙΔΗ) ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ!
O Παναγιώτης Ποικιλίδης μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ μίλησε στον Arena FM 89,4 για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Καρδίτσα, για τα μέτρα της αστυνομίας τα οποία δεν απέδωσαν αλλά ευχαρίστησε και την ΠΑΕ Καρδίτσας για την φιλοξενία.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Από την πρώτη ώρα που φτάσαμε στην Καρδίτσα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν στο ξενοδοχείο, και σε αυτές τις περιπτώσεις όταν ο ΠΑΟΚ κινείται σε επαρχιακές πόλεις οι φίλαθλοι τρέχουν να καλωσορίσουν την αποστολή και να βγουν φωτογραφίες, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ λογικό. Υπήρχε πολύ καλό κλίμα και ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων, οι άνθρωποι της Καρδίτσας έδειξαν την διάθεση να παραβρεθούν όσο περισσότεροι φίλαθλοι της ομάδας μας στο γήπεδο αλλά δυστυχώς δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα
Μάλιστα το μεσημέρι βρέθηκα μαζί με τον κ.Γεροντίδη στο αστυνομικό τμήμα και συζητήσαμε και κάποια θέματα, υπήρχε καλό κλίμα και μάλιστα μας ζήτησε την βοήθεια μας για να μην συμβεί το παραμικρό και τον διαβεβαιώσαμε ότι δεν θα γίνει απολύτως τίποτα. Αλλά μετά τα πράγματα άλλαξαν και δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα για να αλλάξουμε την κατάσταση. Ακόμα και ο κ.Γεροντίδης που είναι πρώην ταξίαρχος δεν μπόρεσε να κάνει κάτι. Αυτό που είπε είναι ότι “πρώτα φορά έχω συναντήσει κάτι τέτοιο, ο άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει ότι βρίσκεται σε ποδοσφαιρικό αγώνα”. Ήτανε κοντά στους 200 οπαδούς που ήθελαν κανονικά να κόψουν εισιτήριο και να δουν τι παιχνίδι και δεν τους βάζανε. Αλλά τελικά το θέμα είναι ότι με κάποιο τρόπο μετά από κάποια ώρα τους είδαμε όλους στο πέταλο. Οπότε τα μέτρα δεν απέδωσαν».
Από την μεριά μας πάντως θέλω να εκφράσω την ΠΑΕ της Καρδίτσας για την φιλοξενία. Οι άνθρωποι μοίραζαν μπουκάλια νερό στον φίλαθλο κόσμο και έδειξαν για ακόμα μια φορά ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να έρθει ο κόσμος του ΠΑΟΚ στο γήπεδο».
Το μόνο λάθος που κάνει ο κ. Ποικιλίδης (προφανώς δεν είναι ενημερωμένος) είναι για την ώρα που επέδειξαν ενδιαφέρον οι άνθρωποι της Αναγέννησης.
 Απο τις 8 το ΠΡΩΙ προσπαθούσαν κι όχι δυο ώρες πριν απο το μάτς με κάθε τρόπο να εκφράσουν τη διαφωνία τους για τη θέση της αστυνομίας. Το πρακτικό άλλωστε τα λέει όλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου