Στοίχιμα


Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

«Ψάχνονται» για... επιστροφές στην ΑΕΚ!

«Ψάχνονται» για... επιστροφές στην ΑΕΚ!
Παίκτες που θα έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ θέλει να δει στα κιτρινόμαυρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενόψει της επιστροφής στη Σούπερ Λιγκ, με Τζιμπούρ και Σκόκο να βρίσκονται στο... κάδρο.
Μία ομάδα από το... παρελθόν θέλει να «χτίσει» ο «Τ'ίγρης» ενόψει της εισόδου της Ένωσης στο νέο της σπίτι. Οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού ήδη ψάχνονται για την ενίσχυση της ομάδας τόσο την επόμενη σεζόν, όσο κι εκείνης που θα βρεθεί σε δύο χρόνια από τώρα στη Σούπερ Λιγκ.
Ο Κώστας Κατσουράνης είναι ένας από αυτούς, αφού το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ κι όπως όλα δείχνουν θα ντυθεί ξανά στα κιτρινόμαυρα από το ερχόμενο κιόλας καλοκαίρι. Ωστόσο ενόψει της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία ο Μελισσανίδης επιθυμεί να ξαναδεί με τη φανέλα της ΑΕΚ ορισμένους παίκτες που είχαν περάσει και παλαιότερα από την ομάδα, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ».
Η μεγάλη... κάψα μάλιστα του ισχυρού άνδρα της Ένωσης είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ τον οποίο είχε χαρακτηρίσει «ΑΕΚάρα» και «παικταρά». Ένας ακόμα δε είναι ο Νάτσο Σκόκο, που επίσης θεωρεί εκ των κορυφαίων ξένων οι οποίοι πέρασαν από την ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου