Στοίχιμα


Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ο Κουλούρης στο μικροσκόπιο του Στέφενς

Ο Κουλούρης στο μικροσκόπιο του Στέφενς
Ο πρώτος σκόρερ της Κ20, Ευθύμης Κουλούρης, περιμένει την ευκαιρία του στη ρεβάνς Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας
Στο πρωτάθλημα της Κ20 σκοράρει ακατάπαυστα. Ήδη σε 8 ματς που έχει δώσει η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, μετρά 9 τέρματα και κάνει εμφανίσεις που πραγματικά έχουν φέρει το όνομά του σε σημείο να συζητιέται περισσότερο από οποιουδήποτε άλλου νεαρού στα γραφεία της Τούμπας.
Ο λόγος για τον Ευθύμη Κουλούρη, τον 17χρονο, διεθνή με την Νέων, επιθετικό που έχει καταφέρει να κεντρίσει και το ενδιαφέρον του Χουμπ Στέφενς.
Ο Ολλανδός τεχνικός μαθαίνει τα πάντα για τους νεαρούς που ξεχωρίζουν από τη συνεργασία που έχει με τον προπονητή της Κ20, Βλάνταν Ίβιτς και συμπεριέλαβε τον Κουλούρη στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα για τη ρεβάνς του 3-0 της Τούμπας με την Αναγέννηση στο πλαίσιο του Κυπέλλου.
Αν δοθεί η ευκαιρία, πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής, με στόχο να τραβήξει ακόμη περισσότερο την προσοχή του Στέφενς. Ο Κουλούρης, ανιψιός του άλλοτε άσου του "Δικεφάλου" της δεκαετίας του 60', Λέανδρου Συμεωνίδη, είχε έρθει στον ΠΑΟΚ το 2009 από την Ακαδημία Σκύδρας και πέρυσι υπέγραψε την κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήματος Κ17, αφού είχε πετύχει το γκολ που έκρινε τον τελικό με τον Ολυμπιακό. Ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής πιάτσας και μάλιστα ο γνωστός ατζέντης, Πολ Κουτσολιάκος έχει αρχίσει συνεργασία μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου