Στοίχιμα


Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ενεργός πολιτικά ο Σαββίδης

Ενεργός πολιτικά ο Σαββίδης
Ο Ιβάν Σαββίδης συμμετείχε σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων της Ρωσίας όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας.
Το κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η εφαρμογή της κρατικής εθνικής πολιτικής στις περιφέρειες της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο πλαίσιο μιας στρατηγικής που αναπτύχθηκε και θα συνεχιστεί μέχρι το 2025 και το πρόγραμμα "Ενίσχυση της ενότητας του ρωσικού έθνους και την εθνοτική και πολιτισμική ανάπτυξη των λαών της Ρωσίας".
Η συζήτηση άγγιξε θέματα όπως η βελτίωση των περιφερειακών νομικών πλαισίων, των συστημάτων, του προσωπικού, την εθνολογική παρακολούθηση, την κοινωνικο -πολιτισμική προσαρμογή και την ένταξη των μεταναστών στην κοινωνία.
Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση επανεξέτασαν τις πρόσφατες εξελίξεις που σχετίζονται με τις διεθνείς συγκρούσεις και έκαναν μια σειρά προτάσεων σχετικά με τα μέτρα που απαιτούνται για την πρόληψη και την αποφυγή τέτοιων καταστάσεων.
Η συμμετοχή, πάντως, του Ιβάν Σαββίδη στο Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων της Ρωσίας δείχνει ότι παραμένει ενεργός και στον πολιτικό στίβο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου