Στοίχιμα


Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Πώς θα γλιτώσει από την γκίνια;

Πώς θα γλιτώσει από την γκίνια;
Αυτό, πάντως, που συμβαίνει με τον Στοχ είναι καθαρή περίπτωση γκίνιας, αφού φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα, και ειδικά μετά το ματς με την Μακάμπι, δεν έχει καθαρό μυαλό.
Ο Στοχ από την αρχή της σεζόν πήγαινε μια χαρά. Όχι μόνο δημιουργούσε, αλλά εκτελούσε κιόλας. Με τον Πανιώνιο την 3η αγωνιστική έβαλε δυο γκολ, με την Βέροια την 4η ένα, όπως και με τον Παναθηναϊκό την 7η. Φυσικά, πολύ σημαντική ήταν η συμβολή του και στις ευρωπαϊκές παρουσίες του δικεφάλου.
Ωστόσο, ο Στοχ με την Μακάμπι έχασε δυο πέναλτι. Κι αυτό τον επηρέασε και στην διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα, αλλά και απόψε με τον Πανθρακικό.
Ναι μεν η μπάλα δεν ξεχνιέται, άρα δημιουργικά έκανε αρκετά πράγματα και σήμερα, αλλά σε όσες ευκαιρίες κι αν βρέθηκαν μπροστά του και ήταν σε θέση βολής, δεν κατάφερε να σκοράρει.
Κι εκεί που έδειξε να τα βάζει και ο ίδιος με την γκίνια του, ήταν στην φάση μετά το 80' στο τετ-α-τετ. Τόσο από το βλέμμα του μετά την ευκαιρία, όσο και όπως πήγε να σουτάρει, φάνηκε ότι δεν το πολυπίστευε πως η μπάλα θα πάει μέσα... Είναι φανερό ότι για να... γλιτώσει ο Στοχ από την γκαντεμιά που τον κυνηγάει το τελευταίο διάστημα, θα χρειαστεί ψυχραιμία, υπομονή και ψυχολογική στήριξη. Με ένα γκολ θα ξαναπάρει τα πάνω του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου