Στοίχιμα


Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ο Λούκας που ξέραμε!

No 798192
Ήταν 18 Αυγούστου όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στην Τούμπα την Καρπάτι Λβιβ για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Δικέφαλος μπορεί να κέρδισε με 2-0 χάρη στα γκολ των Αθανασιάδη και Λίνο, αλλά ο παίκτης που εντυπωσίασε τόσο τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» όσο και την κερκίδα, ήταν το νούμερο «77″.
Ενας αριστεροπόδαρος Ισπανός με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και την διάθεση να δημιουργήσει παιχνίδι για τους Ουκρανους… Tο όνομα αυτού; Λούκας Πέρεθ.
Ο αριστερός εξτρέμ του ΠΑΟΚ πλέον κατά την διάρκεια τς παρουσίας του στην Καρπάτι «έκοβε και έραβε» στα άκρα και την μεσαία γραμμή της ομάδας από το Λβίβ, καθώς ήταν συνεχώς ένας μόνιμος κίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες, αφού είτε με τις ενέργειες του είτε με τις πάσες αυτές κόβονταν στην μέση.
Δεν είναι τυχαίο πως στις αναμετρήσεις των Ουκρανών με τον Δικέφαλος ο Λούκας ήταν κυρίως αυτός που απειλούσε την εστία των ασπρόμαυρων, άμεσα ή έμμεσα…
Οι εμφανίσεις του αυτές έκαναν τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να προσπαθήσουν πολλές φορές να κάνουν κίνηση, για να τον «κάνουν δικό τους», αλλά όλες οι προσπάθειες τους έπεσαν στο κενό. Ωστόσο φέτος το καλοκαίρι ο Ισπανός μετακόμισε στην Τούμπα και όλοι περίμεναν έναν παίκτη που θα βοηθούσε την ομάδα του Στέφενς να βρει επιτέλους ένα καλό εξτρέμ στην μετά Βιεϊρίνια εποχή.
Το ξεκίνημα του ποδοσφαιριστή από την Ιβηρική Χερσόνησο, ήταν εντυπωσιακό δημιουργούσε φάσεις και σχεδόν κάθε του στημένο ήταν μια σέντρα ποίημα.
Μέσα στο γήπεδο όμως  κάτι του έλειπε! Τι ήταν αυτό; Η εύστοχη τελική προσπάθεια . Μάλιστα  οι χαμένες ευκαιρίες κυρίως Σάλκε θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει την ιστορία του ΠΑΟΚ!
Όλη αυτή η κατάσταση έκανε τον Λούκας να αρχίσει να χάνει την αυτοσυγκέντρωση του, με αποτέλεσμα να έρθουν τα λάθη, ο εκνευρισμός και η μείωση της απόδοσης του.
Ο Ολλανδός τεχνικός του Δικέφαλου, «διαβάζοντας» την όλη ιστορία κατάλαβε πως ο Ισπανός θέλει ξεκούραση και βοήθεια για να βρει τον καλό του εαυτό, για αυτό το λόγο τον άφησε  στον πάγκο στα ματς με ΟΦΗ, Άλκμααρ, Αστέρα και Μακάμπι…
Στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανθρακικό (27/10) ο Στέφενς ξεκίνησε τον αριστεροπόδαρο εξτρέμ στη βασική ενδεκάδα και  ήταν λες και μεταφερθήκαμε σε εκείνο το ζεστό Αυγουστιάτικο βράδυ, όπου ο 25 χρονος μοίραζε το παιχνίδι έκανε ενέργειες από τα αριστερά αλλά και από τον άξονα!  Ομως σήμερα έγινε και εκτελεστής, αφού βρήκε δίχτυα δύο φορές και μας απέδειξε πως ο Λούκας που ξέραμε επέστρεψε!
ΠΗΓΗ inpaok.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου