Στοίχιμα


Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 0-3

Ασπρόμαυρο τρένο στην Κομοτηνή!
Παίζοντας μπροστά σε 4.000 οπαδούς του που μετέτρεψαν το γήπεδο της Κομοτηνής σε μικρή Τούμπα, ο Δικέφαλος έκανε ένα από τα καλύτερά του φετινά παιχνίδια και πήρε ένα εύκολο τρίποντο που τον διατήρησε στο κυνήγι του Ολυμπιακού.
Ο Χουμπ Στέφενς παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Χακόμπο, στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά τους Τζαβέλα, Κατσουράνη, Βίτορ, Σκόνδρα, αμυντικά χαφ ο Λάζαρ και ο Τζιόλης, έχοντας μπροστά τους στη μεσαία γραμμή, δεξιά τον Λούκας, τον Στοχ στα αριστερά και τον Νίνη πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αθανασιάδη.
Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 45λεπτο δεν έπιασε καμιά ζηλευτή απόδοση, είχε όμως κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι του, αφού είχε την κατοχή της μπάλας, έλεγξε τον ρυθμό οργάνωνε τις επιθέσεις του τόσο από τον άξονα, όσο και από τις πτέρυγες. Σε μια από αυτές στο 11ο λεπτό μετά από έξυπνη πάσα του Νίνη, ο Λούκας έκανε ντρίπλα με το κεφάλι στον Μίκουλιτς και μπαίνοντας κατά μέτωπο, από κοντά άνοιξε το σκορ.
Μετά το 0-1 ο ΠΑΟΚ έδειξε μια διάθεση περισσότερο να διαχειριστεί το αποτέλεσμα και λιγότερο να σκοράρει και άλλο τέρμα με το οποίο θα κλείδωσε από νωρίς την υπόθεση νίκη. Οι γηπεδούχοι στο πρώτο 45λεπτο είχαν 1-2 καλές στιγμές με σουτ των Ζεκίνια στο 4' και του Έμποου στο 39'.
Ο Δικέφαλος έφτασε με τη σειρά του κοντά στο 0-2, αρχικά στο 16', το σουτ όμως του Λούκας από εξαιρετική θέση πέρασε άουτ, και στο 32' όταν ο Σκόνδρας έβγαλε ωραία σέντρα για τον Αθανασιάδη, με τον διεθνή επιθετικό να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε με γκολ από τα αοπδυτήρια. Στο 47' έγινε το 0-2 με εξαιρετικό σουτ του Λούκας στην κίνηση, μετά από σέντρα του Στοχ. Όλα πια είχαν πάρει το δρόμο τους. Ο ΠΑΟΚ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, η ομάδα δημιούργησε πολλές και "καθαρές" ευκαιρίες, είδαμε ωραίες συνεργασίες στις πτέρυγες που έδιναν μια πολύ όμορφη εικόνα στο παιχνίδι μας.
Παρά την κόπωση από το ματς της Πέμπτης, οι παίκτες του Στέφενς μάρκαραν, κυνήγησαν μπάλες και γενικότερα έβγαζαν ενέργεια με τον τρόπο που έπαιζαν. Μεγάλες ευκαιρίες έχασαν ο Στοχ ο Λούκας και ο Αθανασιάδης, πριν έρθει στο 73' ο Έμποου να σκοράρει σε βάρος της ομάδας του για το τελικό 0-3!  
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του ΠΑΟΚ είναι το ματς κυπέλλου μεσοβδόμαδα στη Καρδίτσα, στη ρεβάνς του 3-0 της Τούμπας.
Οι συνθέσεις:
Πανθρακικός: Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο (61' Ιγκόρ), Μίκουλιτς, Ζεκίνια, Λαδάκης, Σαρακατσάνος, Κάσες (56' Τζάνης), Μπαϊκαρά, Εμπόου, Ρομέου. 
ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βιτόρ, Κατσουράνης (82' Κατσικάς), Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ, Νίνης (66' Βούκιτς), Αθανασιάδης (75' Νέτσιντ). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου