Στοίχιμα


Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Τελείωσε με Σπόρτινγκ και έρχεται ο Πράνιτς!

Τελείωσε με Σπόρτινγκ και έρχεται ο Πράνιτς!
Οι τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες απομένουν για την άφιξη του Ντάνιελ Πράνιτς στην Αθήνα και την υπογραφή συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό μονοετούς διάρκειας και με τη μορφή του δανεισμού.
Ο Κροάτης άσος και ο ατζέντης του ολοκλήρωσαν χθες βράδυ τις επαφές τους με τη διοίκηση της Σπόρτινγκ σε ό,τι αφορά τη διευθέτηση των οφειλόμενων (350.000 ευρώ) της περσινής αγωνιστικής περιόδου και ενημέρωσαν τον Παναθηναϊκό ότι ο δρόμος έχει ανοίξει διάπλατα για την επικύρωση της συμφωνίας, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για σήμερα, οπότε και προβλέπεται να φιξαριστεί η ημερομηνία έλευσης του Πράνιτς στη χώρα μας για το τυπικό σκέλος που αφορά τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές.
Νωρίτερα, η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogο» φρόντισε να βάλει τη... σφραγίδα της μεταγραφής του Πράνιτς στον Παναθηναϊκό, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα κατ' αρχάς με τη Σπόρτινγκ για τον δανεισμό του παίκτη αλλά και με τον ίδιο τον Πράνιτς, ο οποίος όμως καθυστερούσε την άφιξή του στην Αθήνα λόγω των επαφών με τα «λιοντάρια» για τα οφειλόμενα από την περσινή σεζόν, τα οποία ήθελε να εξασφαλίσει. Η «O Jogo» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «μια ακόμη υπόθεση διευθετήθηκε από τη Σπόρτινγκ.
Ο Ντάνιελ Πράνιτς θα δοθεί δανεικός για ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης ήταν εκτός πλάνων στα ''λιοντάρια''. Μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων, η ελληνική ομάδα κατάφερε τελικά να πείσει τη διοίκηση της Σπόρτινγκ να της παραχωρήσει τον Κροάτη διεθνή, ο οποίος έχει νέο προορισμό στην καριέρα του την Αθήνα».
Στον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν έλεγαν το παραμικρό στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, γνωρίζοντας ότι μία μεταγραφή για να θεωρηθεί τελειωμένη θα πρέπει προηγουμένως να έχει περάσει από όλα τα προαπαιτούμενα στάδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου