Στοίχιμα


Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

8.000 το μήνα θα παίρνει ο Τεβεκέλης

8.000 το μήνα θα παίρνει ο Τεβεκέλης
Ενα είναι το δημοφιλές εξωαγωνιστικό θέμα που συζητιέται εσχάτως στα ποδοσφαιρικά στέκια: το μηνιάτικο που πήρε ο Μάλαμας Τεβεκέλης για να αναλάβει σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη σε θέματα διαιτησίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παλαίμαχος ρέφερι και πρώην μέλος της ΚΕΔ θα αμείβεται με 8.000 ευρώ τον μήνα! Το ποσό αυτό κρίνεται ιδιαίτερα μεγάλο, αν αναλογιστούμε ότι ποδοσφαιριστές της Super League που είναι και πρωταγωνιστές στις ομάδες τους δεν εισπράττουν παραπάνω από 2.000 ευρώ τον μήνα.
Δουλειά του Τεβεκέλη μεταξύ άλλων είναι να παρακολουθεί τους αγώνες του ΠΑΟΚ και να παραδίδει εκθέσεις στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ σχετικά με τη στάση των ποδοσφαιριστών της ομάδας και των αντιπάλων τους απέναντι στους διαιτητές!
Ο διαιτητοπαράγοντας θα πηγαίνει και στις ακαδημίες του συλλόγου και θα διδάσκει τους εκκολαπτόμενους άσους τους κανονισμούς αλλά και ποια πρέπει να είναι η συμπεριφορά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για παράδειγμα, πέρυσι στον Σαββίδη δεν άρεσε η ευκολία που οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιρναν κάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου