Στοίχιμα


Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Με Σπυρόπουλο και Νέτσιντ

Με Σπυρόπουλο και Νέτσιντ
Μετά την 24ωρη ξεκούραση που παρείχε το χτεσινό ρεπό, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αντάμωσαν σήμερα το πρωί στη Νέα Μεσημβρία.
Με τη... συνοδεία ισχυρών ανέμων κι αρκετών φωνών του Χουμπ Στέφενς κατά τη διάρκεια της προπόνησης ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο, εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, έχοντας εκτός τους τραυματίες Λίνο, Λάζαρ Λόρενς, οι οποίοι κι ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας. Πέραν των ασκήσεων τακτικής που έγιναν το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δοκιμές σε διπλό.
Εκτός αυτού έμεινε ο Στέφανος Αθανασιάδης ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, σε χαμηλότερους ρυθμούς από τους υπόλοιπους. Στην... πρόβα βασικού σχήματος που έγινε, τερματοφύλακας ήταν ο Χακόμπο, στο κέντρο της άμυνας οι Κατσουράνης - Βιτόρ, δεξιά ο Κίτσιου κι αριστερά για πρώτη φορά από τη μέρα που αποκτήθηκε για επίσημο αγώνα ο Σπυρόπουλος. Στ' αμυντικά χαφ ήταν οι Τζιώλης - Κάτσε, η μεσοεπιθετική γραμμή παρέμεινε η ίδια μ' αυτήν που είχε επιλεγεί και στον εντός έδρας αγώνα με τη Σάλκε, με τον Λούκας δεξιά, τον Στοχ αριστερά και τον Σαλπιγγίδη στο κέντρο, πίσω από τον προωθημένο Νέτσιντ. Αύριο θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν από τον Κυριακάτικο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου