Στοίχιμα


Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ακόμη ένα σούπερ ταλέντο στον ΠΑΟΚ

Ακόμη ένα σούπερ ταλέντο στον ΠΑΟΚ
Στον ΠΑΟΚ έχουν δώσει ειδικό βάρος στις ακαδημίες και αυτό φαίνεται απο τις κινήσεις του δικεφάλου που μέσω του πολύ καλού σκάουτινγκ έχουν καταφέρει να κλείσουν σπουδαία ταλέντα.
Ένα από αυτά είναι και ο Βασίλης Ευθυμίου, ο 14χρονος ποδοσφαιριστής της Δόξας Γαρδικίου (Θεσπρωτία), ο οποίος βρίσκεται ήδη στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδος στο τμήμα κάτω των 15.
Το Sports-Academies.gr έχει όλο το ρεπορτάζ για την περίπτωση του νεαρού άσου ο οποίος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.
Το ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη ξεκίνησε εδώ και λίγους μήνες καθώς σκάουτερς του δικεφάλου παρακολούθησαν κάποια παιχνίδια του νεαρού και έμειναν εντυπωσιασμένοι απο τις ικανότητες του.
Έτσι λοιπόν κάλεσαν τον παίκτη που ξεκίνησε σε ηλικία 5 χρονών απο τις Ακαδημίες του Παππα Ζηση στην αμμουδιά Πρέβεζας, για κάποια δοκιμαστικά στα οποία και άφησε άριστες εντυπώσεις.
Επίσης υπήρξε ακόμα μία επαφή του 14χρονου ποδοσφαιριστή με ανθρώπους του δικεφάλου κατά την διάρκεια των προπονήσεων της Εθνικής Κ15 στον Άγιο Κοσμά και η συμφωνία ''έκλεισε''.
Το μόνο που απομένει πλέον είναι να ανέβει στην θεσσαλονίκη και να υπογράψει και τυπικά. Ο νεαρός να τονίσουμε πως προορίζεται για την ομάδα κ15.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στο Sports-Academies.gr ο 14χρονος Βασίλης Ευθυμίου:
Ευχαριστώ τους γονείς μου που με στήριξαν και είναι πάντα δίπλα μου και στα καλά και στα δύσκολα..!!Επίσης ευχαριστώ θερμά τον προπονητή μου Παππά Ζήση που με πίστεψε αλλά και με εμπιστεύτηκε μέχρι και σήμερα!!
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που μου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσουμε πιο ψηλά και και ελπίζω με τη σκληρή δουλειά αλλά και υπομονή να τους βγάλω ασπροπρόσωπους...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου