Στοίχιμα


Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Γιοργκέρα για ΠΑΟΚ!

F898673_movidas619
Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Κριστομπάλ Γιοργκέρα της Τζένοα φαίνεται πως έχει δείξει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα τουλάχιστον με τα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα μάλιστα αναφέρουν πως υπάρχει συγκεκριμένη συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων.
Πιο συγκεκριμένα, η Τζένοα έχει κλείσει ήδη τον 20χρονο Αργεντινό μέσο Ρικάρντο Σεντούριον της Ρασίνγκ Κλουμπ αλλά επειδή έχει συμπληρώσει τις θέσεις ξένων που δικαιούται να χρησιμοποιεί στο Ιταλικό πρωτάθλημα, ψάχνει τρόπο να αποδεσμεύσει τον Γιοργκέρα. Έτσι, οι Ιταλοί προσπαθούν να επισημοποιήσουν τη συμφωνία που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ.
Ο Γιορκέρα είναι γεννημένος στις 4 Αυγούστου του 1988 στο Σαντιάγκο της Χιλής, έχει ύψος 1.74 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Κόλο-Κόλο στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2011 έχοντας 64 συμμετοχές και 14 γκολ. Το καλοκαίρι του 2011 πήρε μεταγραφή στην Τζένοα με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών. Με την Ιταλική ομάδα είχε 22 συμμετοχές και 2 γκολ ενώ έχει παίξει και 4 φορές με την Εθνική ομάδα της Χιλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου