Στοίχιμα


Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Η αλήθεια για τον Τζαβέλα

Χάλασε του Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ, γιατί ο Βρύζας κορόιδεψε τον παίκτη! Πυρ και μανία παίκτης και μάνατζέρ του, έφυγαν για Αθήνα και Γερμανία… 

Ναυάγησε οριστικά, του Γιώργου Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ, αφού ο Βρύζας άλλα έταξε σεσ παίκτη και μάνατζερ και άλλα τους είπε εδώ που ήρθαν. Έτσι, ο παίκτης που ΔΕΝ ΕΧΕΙ αποδεσμευτεί ακόμα από τη Μονακό, σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς να υπογράψει για την Αθήνα. 
Πυρ και μανία αποχώρησε και ο μάνατζέρ του Πολ Κουτσολιάκος ο οποίος αυτή την ώρα βρίσκεται κι αυτός στο αεροδρόμιο, και αναχωρεί για Γερμανία. 

Ο Βρύζας είχε υποσχεθεί τριετές και ενάμιση εκατομμύριο στον αθλητή, και όταν ήρθε η ώρα για να συζητήσουν τα περί συμβολαίου, του πρότεινε… τετρατές, να … μειώσουν το ποσό και να του δώσουν πριμ και μπόνους! 

Κι επειδή ο παίκτης και ο μάνατζέρ του δεν είναι τίποτα παιδάκια για να τους κοροϊδεύει ο Βρύζας, σηκώθηκαν κι έφυγαν… 

Από τον ΠΑΟΚ βέβαια, πλασάρουνε από τα φερέφωνα δημοσιογράφους της ομάδας ότι δήθεν μπήκε σφήνα ο Ολυμπιακός και ο παίκτης ζήτησε περισσότερα, όμως η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει τα παραπάνω. 

Αν πάντως καταφέρει ο Βρύζας με τα τερτίπια του, να καταλήξει ο παίκτης στον Ολυμπιακό, τότε θα πέσει πολύ γέλιο για το Σαββίδη…
ΠΗΓΗ balladoros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου