Στοίχιμα


Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Υπερπαραγωγή αστέρων!

paragogi 3 SALKE_26-08-2013
Τα τελευταία 24ωρα η Τούμπα έχει καταληφθεί από δεκάδες τεχνικούς, χιλιάδες μέτρα καλώδια και 8 τεραστίων διαστάσεων τηλεοπτικά βαν που έχουν εγκατασταθεί στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
Τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ συνοδεύονται πάντα από μεγάλες παραγωγές, αλλά αυτό που γίνεται στην Τούμπα είναι κάτι πρωτόγνωρο για τη Θεσσαλονίκη…
Αν και η παρουσία μίας γερμανικής ομάδας, όπως η Σάλκε, δεν θα έπρεπε να προκαλεί μεγάλη έκπληξη για το γεγονός, καθώς είναι γνωστές οι μεγάλες γερμανικές υπερπαραγωγές.
Τα «Σπορ του Βορρά» φιλοξενούν ένα αφιέρωμα για την υπερπαραγωγή που ετοιμάζεται τις τελευταίες δύο μέρες στην Τούμπα για την καλύτερη δυνατή κάλυψη του σημερινού αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε…
paragogi 2 SALKE_26-08-2013
Από τα ξημερώματα της Δευτέρας άρχισαν να «κατασκηνώνουν» στο πάρκινγκ του γηπέδου τα τηλεοπτικά βαν που θα μεταφέρουν σήμερα το βράδυ  εικόνα και ήχο από τη Θεσσαλονίκη στην υπόλοιπη Ελλάδα, Γερμανία, αλλά και σε ακόμη 12 ευρωπαϊκές χώρες που θα μεταδώσουν ζωντανά ή σε μαγνητοσκόπηση τη μεγάλη αναμέτρηση. Οι απαιτήσεις της ΟΥΕΦΑ και μέχρι πέρσι της TEAM είναι υπερβολικές, προκειμένου να μεταφερθεί η εικόνα βάσει των υψηλών προδιαγραφών που έχουν αναγάγει το Τσάμπιονς Λιγκ ως ένα από τα μεγαλύτερα και ακριβότερα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο. Κυριολεκτικά, όλα θέλουν να κυλούν στην εντέλεια και τα πράγματα να γίνονται με ακρίβεια δευτερολέπτου. Μ” άλλα λόγια; Οι άνθρωποι είναι «δολοφόνοι» με την καλή έννοια, όπως υποστήριξε χτες ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος της NOVA, Γιάννης Φουρνάρος.
paragogi 1 SALKE_26-08-2013
Το σκηνικό στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας είναι εντυπωσιακό. Εκεί, έχουν σταθμεύσει τα βαν των τριών διαφορετικών καναλιών που έχουν τα δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα. Μιλάμε για το ελληνικό συνδρομητικό κανάλι Novasports, το ελεύθερο γερμανικό κανάλι ZDF και το συνδρομητικό κανάλι «SKY», που κάνει τη δική του ξεχωριστή παραγωγή σε κάθε ευρωπαϊκό αγώνα γερμανικής ομάδας.
Σ” ό,τι αφορά την συνολική παραγωγή του αγώνα η NOVA θα μεταφέρει την εικόνα από την Τούμπα μέσα από 24 συνολικά κάμερες, που θα στηθούν κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά του γηπέδου. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τα γερμανικά κανάλια που στήνουν στούντιο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στις κερκίδες με θέα το γήπεδο και σε κλειστό χώρο εκτός γηπέδου για τις ανάγκες των συνεντεύξεων μετά το τέλος της αναμέτρησης.
paragogi 4 SALKE_26-08-2013
ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ NOVA
Το pregame του αγώνα από τη NOVA θα ξεκινήσει μία ώρα και 15 λεπτά πριν από την σέντρα. Η πρώτη σύνδεση θα γίνει στις 20:30 με πολλούς καλεσμένους από την οικογένεια του ΠΑΟΚ να είναι καλεσμένοι και να μιλούν για τις δικές τους αναμνήσεις από κορυφαίες ευρωπαϊκές στιγμές του «Δικέφαλου». Ο Σταύρος Σαράφης θα μιλήσει για τους αγώνες ΠΑΟΚ – Μπαρτσελόνα, ο Γιώργος Κωστίκος για τις αναμετρήσεις με την Μπάγερν, ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης για τα ματς με τη Νάπολι του Μαραντόνα, ο Γιώργος Τουρσουνίδης για την πρόκριση επί της Άρσεναλ και ο Βλάνταν Ίβιτς για την τριετία 2010-12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου