Στοίχιμα


Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

"Φωνάζει" για γρήγορο στόπερ

"Φωνάζει" για γρήγορο στόπερ
Από τα εννιά τέρματα που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, στα τέσσερα ο αντίπαλος επιθετικός βγήκε στην πλάτη της άμυνας του "Δικεφάλου", συνέχισε ανενόχλητος και σκόραρε.
Τα τελευταία κρούσματα παρατηρήθηκαν στον αγώνα της Τρίτης (27/8) με την Σάλκε, όπου η γερμανική ομάδα πέτυχε δύο γκολ με αυτό τον τρόπο.
Την πρώτη φορά ο Ουτσίντα μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Σαλάι και την δεύτερη ο Ντράξλερ αιφνιδίασε τους αμυντικούς του "Δικεφάλου" και βρέθηκε απέναντι από τον Χακόμπο. Είχε προηγηθεί το τέρμα του Μπόγιοβιτς στον αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ και το χτύπημα του Ντέβιτς στο δεύτερο γκολ της Μέταλιστ στην Τούμπα. Συμπέρασμα;
Σχεδόν στα μισά γκολ που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ φέτος, ο αντίπαλος επιθετικός "τρύπησε" την άμυνα των "ασπρόμαυρων" και στην εξέλιξη της φάσης σκόραρε χωρίς την παραμικρή δυσκολία, αφού ο ΠΑΟΚ δεν διαθέτει τον γρήγορο στόπερ, που έστω και σε δεύτερο χρόνο θα μπορέσει να αντιδράσει, να προλάβει και να εμποδίσει ή τουλάχιστον να πιέσει τον επιθετικό της αντίπαλης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου