Στοίχιμα


Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Στον... αέρα το Ατρόμητος - Αρης!

Στον... αέρα το Ατρόμητος - Αρης!
Για την προσεχή Κυριακή στις 7.15 μ.μ. είναι προγραμματισμένο το ματς Ατρόμητος - Αρης για την 3η αγωνιστική της Super League. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι «κυανόλευκοι» θα είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένοι εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, η οποία επί του παρόντος είναι στον... αέρα, με τη διοργανώτρια αρχή να εξετάζει το ενδεχόμενο μετάθεσής της για τη Δευτέρα.
Η όποια απόφαση θα παρθεί σήμερα, αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά. Η λίγκα τυπικά δεν καλύπτεται, αφού ο κανονισμός λέει ότι μία ομάδα δεν μπορεί να δώσει δύο ματς σε διάστημα 48 ωρών. Και το ότι η σέντρα για τα υπολειπόμενα 31 λεπτά της αναμέτρησης με την Αλκμααρ είναι προγραμματισμένη για τις 12 μ. θέτει εκτός της συγκεκριμένης κατηγορίας την ομάδα του Περιστερίου.
Στην ηγεσία της Super League, ωστόσο, εξετάζουν το ουσιαστικό του θέματος και της ταλαιπωρίας που θα έχει... τραβήξει ο Ατρόμητος. Γι' αυτό και θα θέσουν επί τάπητος το θέμα της μετάθεσης του παιχνιδιού με τον Αρη για τη Δευτέρα.
Οι «κίτρινοι», πάντως, που θα κληθούν να συναινέσουν σε μια τέτοια απόφαση μπορούν, επίσης, να ζητήσουν την αναβολή του αγώνα τους με τον Ατρόμητο και τη διεξαγωγή του στην πρώτη κενή ημερομηνία.
Ενα ακόμη πρόβλημα, τέλος, που προκύπτει για τη διεξαγωγή του Ατρόμητος - Αρης τη Δευτέρα είναι ότι η συγκέντρωση της Εθνικής εν όψει του εκτός έδρας αγώνα της Παρασκευής με το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Μουντιάλ είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής. Και στους διεθνείς (ανακοινώνονται σήμερα στις 12 μ.) θα είναι σίγουρα ο Σηφάκης, ενώ θέση διεκδικούν και οι Φυτανίδης, Δημούτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου