Στοίχιμα


Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

«Χτυπάει» Μέρκελ!

merkel
Πρόταση στον Αλεξάντερ Μέρκελ της Ουντινέζε φέρεται να έχει κάνει ο ΠΑΟΚ, είδηση που επιβεβαιώνεται και από την Ιταλία αλλά και τον μάνατζερ του, Όσκαρ Νταμιάνι  που δηλώνει πως «ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο πελάτης μου». Λόγος γίνεται για δανεισμό του παίκτη.
O 21χρονος μέσος (παίζει ως δεκάρι αλλά και πίσω από τον επιθετικό), έχει φορέσει τις φανέλες μερικών από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρωπής, όπως η Μίλαν η Στουτγκάρδη και η Ουντινέζε.
Ο μεταγραφικός στόχος του Δικεφάλου φεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου στο Καζακστάν αλλά έχει γερμανική υπηκόοτητα. Όταν έγινε 11 χρονών έγινε μέλος των ακαδημιών της Στουτγκάρδης, στις οποίες παρέμεινε για 5 χρόνια, πριν μετακομίσει στην Ιταλία και στο Μιλάνο.
Το 2008 σε ηλικία 16 ετών μεταγράφηκε στην Μίλαν, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στους ροσσονέρι κατέκτησε το Κόπα Ιτάλι Πριμαβέρα με την Κ20 των Ιταλών, επιτυχία που μέχρι τώρα δεν έχει επαναληφθεί.
Με την αντρική ομάδα της Μίλαν έκανε ντεμπούτο στις 8 Δεκεμβρίου στον αγώνα με τον Άγιαξ για τον θεσμό του Champions League. Ωστόσο έτυχε να αγωνίζεται σε μια περίοδο που οι ροσσονέρι είχαν πληρότητα σε όλες τις θέσεις με αποτέλεσμα να κάνει μόλις 6 συμμετοχές σε δύο χρόνια στο Μιλάνο.
Επόμενος προορισμός της καριέρας του ήταν Η Τζένοα με την οποία έκανε 20 συμμετοχές πετυχαίνοντας 2 γκολ. Ενώ τον Ιανουάριο υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Ουντινέζε. Πέρυσι με την Ουντινέζε είχε δώδεκα συμμετοχές , ενώ πρόπερσι ενώ με την Τζένοα 20.Είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Εθνικής Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου