Στοίχιμα


Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

H αποστολή με ΠΑΣ

Στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας έγινε η προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τους Ιτάνζ, Σίλντενφελντ και Αθανασιάδη να ακολουθούν χαλαρό πρόγραμμα και θεραπεία λόγω επιβάρυνσης από τους συνεχείς αγώνες.
Από την άλλη πλευρά, ο Σέκου Ολίσε γυμνάστηκε μόνος του με μπάλα, χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις. Ατομικά γυμνάστηκαν οι Σταφυλίδης, Κατσικάς και Βούκιτς.
Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα, οι πδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε διαγωνιστικές ασκήσεις τεχνικής σε τρία γκρουπ.
Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής για την κυκλοφορία της μπάλας υπό πίεση και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο
Εκτός αποστολής ο Σίλντενφελντ
Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε και την αποστολή στην οποία δεν συμμετέχουν οι τραυματίες Ολίσε, Βούκιτς, Κατσικάς, Σταφυλίδης, ενώ αποφασίστηκε να μείνει εκτός και ο Σίλντενφέντ. Πιο αναλυτικά στην η αποστολή των 20 ποδοσφαιριστών συμμετέχουν οι:
Σαρλ Ιτάνζ, Παναγιώτης Γλύκος, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, Αραούχο Ετο, Μασιέλ Λίνο, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Κώστας Κατσουράνης, Μπονγκάνι Κουμάλο, Χρήστος Ιντζίδης, Έργκους Κάτσε, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Φωτάκης, Κοσατίν Λάζαρ, Στέλιος Κίτσιου, Αμπντούλ Καμαρά, Λίαμ Λόρενς, Μπερτράν Ρομπέρ, Γιώργος Γεωργιάδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Στέφανος Αθανασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου