Στοίχιμα


Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Φωνή λαού-οργή Θεού:Διώχνει Δώνη ο Ιβάν;

Φωνή λαού-οργή Θεού:Διώχνει Δώνη ο Ιβάν;
Η τραγική εμφάνιση στην Τρίπολη και ο αποκλεισμός από τον Αστέρα σε συνδυασμό με τη μέτρια εικόνα της ομάδας στους περισσότερους αγώνες της σεζόν, προκαλούν συζητήσεις και εντάσεις.
Ακόμη και στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Δικέφαλος αποκλείστηκε απ' τον Αύγουστο. Το κλίμα είναι βαρύ για τον προπονητή του ΠΑΟΚ που χρεώνεται και την αποχώρηση Γκαρσία, στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης ακούγονται αυτήν την ώρα δεκάδες μηνύματα φιλάθλων, οι οποίοι απαιτούν «αλλαγή εδώ και τώρα». Ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη γίνει δέκτης της γενικής δυσαρέσκειας και παρουσιάζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος. Ξέρει ότι στα πλέι οφ η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη στις κερκίδες, εφόσον ο Δώνης παραμείνει στον πάγκο.
Στο μεταξύ, δεν είναι λίγοι οι οπαδοί που ετοιμάζονται να πάνε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν η ασπρόμαυρη αποστολή θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Θέλουν να αποδοκιμάσουν προπονητή και παίκτες, γι' αυτό και θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.
Ο αποκλεισμός και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αυτός ήρθε, έχει προκαλέσει πέρα από την απογοήτευση, έντονο προβληματισμό στον Ιβάν Σαββίδη, που σύμφωνα με πληροφορίες που ήδη διέρρευσαν από το περιβάλλον του και σε συνδυασμό με την οργή του κόσμου του ΠΑΟΚ, σκέφτεται σοβαρά τη ν επιλογή αλλαγής του προπονητή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου