Στοίχιμα


Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

500,000 ζητά ο Δώνης, όχι Ντούσκο-Ιβάν

500,000 ζητά ο Δώνης, όχι Ντούσκο-Ιβάν
Οι διαπραγματεύσεις των επιτελών του ΠΑΟΚ με τον Δώνη συνεχίζονταν όλη την Κυριακή και από το πρωί της Δευτέρας για να λυθεί το συμβόλαιο του προπονητή και να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σε νέα συνεργασία. Το θέμα όμως της λύσης του συμβολαίου του Δώνη με τον ΠΑΟΚ «κολλούσε» μέχρι το μεσημέρι στην αποζημίωση που αξίωνε ο Δώνης.
Ο 43χρονος τεχνικός που είναι ξεκάθαρο πως είναι ανεπιθύμητος στην Τούμπα ζητά το ποσό των 500.000 ευρώ ως αποζημίωση για να φύγει. Αυτό το ποσό αντιστοιχεί στα χρήματα της νέας σεζόν που δεν είναι δεδουλευμένα και αντιστοιχούν στο διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον ΠΑΟΚ.
Ο Σαββίδης ενημερώθηκε το πρωί της Δευτέρας για αυτή την απαίτηση του Δώνη και έγινε εκ νέου έξαλλος. Εξελίξεις αναμένονται καθώς ο Σαββίδης θέλει να κλείσει αυτό το κεφάλαιο για να φέρει νέο προπονητή στην Τούμπα.
Όχι Μπαγεβιτς-Γιοβάνοβιτς
Πολλά ονόματα ακούστηκαν από την Κυριακή για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Από την στιγμή που αποχωρεί ο Δώνης γιατί το πήρε απόφαση ο Σαββίδης, γράφηκε πως ο Μπάγεβιτς είναι μέσα στους υποψηφίους προπονητές. Ακόμη αναφέρθηκε και το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που είναι εκ νέου πρωταθλητής με την ομάδα του στην Κύπρο. Ούτε το ένα όνομα όμως προχωρά, ούτε το άλλο. Από τον ΠΑΟΚ επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει, όμως ανεπίσημα οι επιτελείς του ΠΑΟΚ ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει θέμα ούτε με τον Μπάγεβιτς, ούτε με τον Γιοβάνοβιτς. Αυτά προς το παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου