Στοίχιμα


Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Ζήτησαν σουίτα για τον Σαββίδη!

Ζήτησαν σουίτα για τον Σαββίδη!
Εκτός από τα 1200 εισιτήρια που εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ, οι εκπρόσωποί του ζήτησαν να υπάρχει διαθέσιμη και μία σουίτα προκειμένου να παρακολουθήσει από εκεί ο Σαββίδης τον αγώνα ρεβάνς του κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο.
Το αίτημα της ΠΑΕ έγινε δεκτό από τους εκπροσώπους του Αστέρα Τρίπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες εφόσον ο Σαββίδης δώσει τελικά το παρόν στην Τρίπολη, αναμένεται να συνταξιδέψει με τον Θοδωρή Ζαγοράκη για να παρακολουθήσουν μαζί το παιχνίδι. Οπως έγινε στα δύο τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα και τον ΠΑΣ.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΙΠΛΗ «ΑΣΦΑΛΕΙΑ»
Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει 1200 εισιτήρια για το ματς της Τρίπολης, ενώ χθες η διοίκηση του Αστέρα ανακοίνωσε τις δύο βασικές προϋποθέσεις για να αγοράσει κάποιος εισιτήριο του δεύτερου ημιτελικού. Πιο συγκεκριμένα, τα εισιτήρια που θα διατίθενται από την Πέμπτη και θα κοστίζουν 10 ευρώ, θα είναι όλα ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου. Επίσης, κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2). Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Αστέρα, το γήπεδο το ερχόμενο Σάββατο αναμένεται να είναι γεμάτο και δεν αποκλείεται τα εισιτήρια ακόμα και να εξαντληθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου