Στοίχιμα


Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Προχωρημένος ο σχεδιασμός στον «Δικέφαλο»

Προχωρημένος ο σχεδιασμός στον «Δικέφαλο»
Σε προχωρημένο στάδιο φαίνεται να βρίσκονται ήδη τέσσερις μετεγγραφές για τον ΠΑΟΚ, με τη διοίκηση να είναι έτοιμη για να κλείσει τους παίκτες.
Ο «Δικέφαλος» του Βορρά τρέχει τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θέλει να κλείσει άμεσα τέσσερις παίκτες, ώστε να τεθούν αυτοί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, με την έναρξη της προετοιμασίας το καλοκαίρι.
Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός αμυντικού χαφ, ενός αριστερού μπακ και ενός μεσοεπιθετικού. Ο προγραμματισμός του «Δικέφαλου» του Βορρά θέλει να γίνονται περίπου δέκα μετεγγραφές, εν όψει της νέας σεζόν, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν και αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει θέσει ως στόχο της ομάδας του για τη νέα σεζόν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για αυτό τον λόγο είναι αποφασισμένος να ενισχύσει το ρόστερ της.
Ο Γκερμάν Τσιστιακόφ έχει αναλάβει τις επαφές με την πλευρά των παικτών και περιμένει το «πράσινο» φως από τον Ιβάν Σαββίδη, προκειμένου να προχωρήσει στην ολοκλήρωση των πρώτων μετεγγραφικών κινήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου