Στοίχιμα


Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Κανόνισε να ξανακάνεις το ίδιο έγκλημα.

Ο ΠΑΟΚ μας το Σάββατο, παίζει στην Τρίπολη ίσως το παιχνίδι της χρονιάς του. Και λέω ίσως γιατί άμα περάσει από την Τρίπολη τότε παίζει με τον ΟΣΦΠ στον τελικό, όπου αυτό θα είναι σίγουρα το παιχνίδι της χρονιάς του.

Ο ορισμός του Σπάθα για διαιτητής στο παιχνίδι του Σαββάτου, μόνο καλές αναμνήσεις δεν ξυπνά στον ΠΑΟΚ, καθώς ο εν λόγο κύριος στο ματς μέσα στον Άρη το Μάρτιο του 2010 μας έσφαξε, τον έβαλαν και μας έσφαξε, για να μην διεκδικήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟ μέχρι τέλους, οπού μπορεί να το έπαιρνε κιόλας.

Το Σάββατο όμως, είναι και μια καλή "ευκαιρία" να το πούμε έτσι, για να δούμε πόσο μάγκας είναι ο ΠΑΟΚ και οι παίκτες του άμα στραβώσει το ματς για τον ΠΑΟΚ από τον Σπάθα. Εκεί θα φανεί άμα έχει ο ΠΑΟΚ ομάδα με κάκαλα, και πόσο θέλει να πάει τελικό να πάρει το Κύπελλο.

Ο λαός του ΠΑΟΚ δεν ξεχνά, ούτε συγχωρεί το κακό που έχουν κάνει στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια κάτι μούτρα σαν τον Σπάθα. Έτσι και ο Σπάθας κάνει κανένα έγκλημα σε βάρος της ομάδας μας το Σάββατο, να είναι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες. Και αυτός, και όποιος άλλος είναι από πίσω...(Καταλάβαμε όλοι νομίζω)

Βίντεο από τα καμώματα του Σπάθα τον Μάρτη του 2010...
Γράφει Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου