Στοίχιμα


Σάββατο 27 Απριλίου 2013

«Τεσσάρα» κι ασταμάτητοι για το πρωτάθλημα

«Τεσσάρα» κι ασταμάτητοι για το πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ αν κι ήταν βαθμολογικά αδιάφορος, μια κι έχει κατακτήσει την πρωτιά στο Βόρειο Όμιλο εδώ κι εβδομάδες, έστειλε σαφές μήνυμα ανωτερότητας στην Ξάνθη εν όψει του φάιναλ φορ (11-13 Μαΐου) που θα φιλοξενηθεί φέτος στην ακριτική πόλη.

Ο «Δικέφαλος» τερμάτισε πρώτος στον όμιλό του με 68 βαθμούς, με την Ξάνθη να ακολουθεί με 56 βαθμούς. Στο φάιναλ φορ ο ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά του τον Παναθηναϊκό κι η Ξάνθη τον Ολυμπιακό. Ο πιο πιθανός τελικός θα είναι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, όπως όλοι ελπίζουν να είναι (μετά το ματς των μεγάλων στην Τρίπολη) και στον τελικό τού Κυπέλλου για την πρώτη ομάδα.

Στο σημερινό παιχνίδι δεν έπαιξαν οι τιμωρημένοι Βασαΐτης και Κοτέντζης, αλλά οι συμπαίκτες τους έπαιξαν και γι΄ αυτούς.

Στο 10΄ ο Πούφλης ήταν ο δημιουργός κι ο Τσολακίδης ο εκτελεστής, ανοίγοντας το σκορ. Αφού ισοφάρισε η Ξάνθη στο 17΄,  οι γηπεδούχοι πείσμωσαν και τους... πλήρωσαν με άλλα δύο γκολ.

Στο 42΄, τα πράγματα επαναλήφθηκαν. Ο Πούφλης έκανε την σέντρα κι ο Τσολακίδης βρήλε δίχτυα. Είκοσι λεπτά αργότερα ο Πατράλης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-1 κι ο Δημητριάδης σταμάτησε το... κοντέρ στο 4-1 χάρη σε δικό του γκολ (πλασέ) στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Η Ξάνθη έπαιζε με 10 παίκτες από το 33΄.

Η σύνθεση τού ΠΑΟΚ: Χατζηαδαμίδης, Παντεκίδης, Παναγιωτίδης, Χατζηδίμπας, Κατσούμπας (72΄ Δινοβίτσης), Πατράλης, Δημητριάδης, Τσολακίδης, Πούφλης, Ζεϊτίδης (47΄ Γιαννακόπουλος), Τσανακτσίδης (64΄ Σαραφίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου