Στοίχιμα


Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Αυτοκτόνισε στην Πάτρα

Ανόητη ήττα στην Πάτρα...
Ο ΠΑΟΚ παρότι κρατούσε στα χέρια του το ματς για περισσότερο απο ένα ημίχρονο, έχασε εν τέλει με 87-83 στην παράταση...
Ο Δικέφαλος στηριζόμενος στην ποιότητα του και στη δύναμη εντός ρακέτας, πήρε απο νωρίς τα ηνία του ματς και μέχρι το 30ο λεπτό είχε διαφορά 10 ποντων. Εν τούτοις, ακολούθησε μπλακ-αουτ, με τους παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου να μην έχουν καθαρό μυαλό, υποκύπτωντας σε εκτέλεση απο τη γραμμή των τριών πόντων.
Είναι χαρακτηριστικό, πως την 3η περίοδο, ο ΠΑΟΚ σημείωσε μόλις 11 πόντους, αντί των 19 και 20 που είχε πετύχει στις πρώτες περιόδους. Απο την άλλη, ο Απόλλωνας, παρά την εκνευριστική ευστοχία σε σουτ τριών πόντων, δεν είχε ιδιαίτερες διακυμάνσεις στην απόδοσή του. Είναι λοιπόν προφανές, πως το ματς χάθηκε απο την επιθετική δυστοκία του Δικεφάλου...
Παρότι λοιπόν ο ΠΑΟΚ έδειξε ανώτερος ως ομάδα, ηττήθηκε απο τον Απόλλωνα που στηρίχθηκε υπέρμετρα στις ικανότητες (;) των γκαρντ του απο μακρινή απόσταση.
Για το Δικέφαλο, ξεχώρισαν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος (15π., 13ρ.), ο Χαραλαμπίδης (24π.), ο Δέδας (13π., 3/6 τρίποντα) αλλά και οι Χάτσερ, Νικολόπουλος, που σε κρίσιμες στιγμές δεν φοβήθηκαν τη μπάλα.
Παρά την προσπάθεια της ομάδας, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να δείχνει πως βρίσκεται σε δύσκολη περίοδο, καθώς δεν έχει απαντήσεις όταν τις χρειάζεται.
Αξιοσημείωτο είναι πως για άλλη μια φορά η ομάδα μας πέρασε δύσκολο βράδυ στην Πάτρα, συνεχίζοντας μια "κατάρα" που μετρά πλέον δεκαετίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου