Στοίχιμα


Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Δεν πειράζει, στην Μίκρα θα το σηκώσουμε μαζί με το λαό

Η Μίκρα βγάζει την πρωταθλήτρια!
Για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ γυναικών μεταξύ της Ορμής και του ΠΑΟΚ που έγινε στην Πάτρα, ο Δικέφαλος έχασε με 18-17 δεχόμενος το τελευταίο γκολ λίγο πριν την εκπνοή!
Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη και οι παίκτριες του ΠΑΟΚ έχασαν τεράστια ευκαιρία να αναδειχτούν από σήμερα πρωταθλήτριες Ελλάδας. Η ομάδας της Γρηγορίας Γκόλια δεν μπήκε καλά στο ματς και βρέθηκε να χάνει στο ξεκίνημα με 5-1, εμφανίζοντας πολλά προβλήματα απέναντι στην άμυνα των γηπεδούχων.
Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΠΑΟΚ να μαζεύει τη διαφορά και να βρίσκεται στο -2 (8-6). Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχες μπήκαν και πάλι πολύ αποφασιστικά, έτρεξαν ένα σερί 3-0 και προηγήθηκεαν με 11-7. Κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ πήρε μπρος. Με ένα δικό του σερί ισοφάρισε αρχικά 12-12 και λίγο αργότερα πέρασε μπροστά για πρώτη φορά στο ματς με 13-15 χάρη σε διαδοχικά γκολ της Βαφειάδου.
2 λεπτά και 20 δεύτερα πριν το φινάλε ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά στο σκορ με 17-16, όμως δύο αναπάντητα γκολ της Μούρνου και της Καράγιωργα έδωσαν τελικά τη νίκη στην Ορμή.
Δυναμική η παρουσία του κόσμου το Δικεφάλου στο κλειστό, με τους φίλους της ομάδας να μην σταματάνε στιγμή να βοηθάνε τον ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ και Ορμή ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Μίκρας, σε ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Εκεί όπου θα κριθεί ο τίτλος της πρωταθλήτριας για τη σεζόν 2012-13...  
Τα δεκάλεπτα: 3-0, 6-4, 8-6, 12-8, 12-12, 18-17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου