Στοίχιμα


Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Πάει και για Ντομίνγκεζ (video)

Πάει και για Ντομίνγκεζ (video)
Κι άλλο μεταγραφικό «χτύπημα» έχει στα σκαριά ο Ολυμπιακός που είναι κοντά στην απόκτηση του Αργεντίνου επιθετικού Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ράγιο Βαγιεκάνο.
Κι ο Ολυμπιακός κατόπιν εισήγησης του Μίτσελ φέρνει τον παίκτη στον Πειραιά για να έχει μία ακόμη δυνατή επιλογή στο επιθετικό κομμάτι.Ο Αλεχάντρο Νταμιάν Ντομίνγκεζ είναι 32 ετών και έχει μια σημαντική παρουσία στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εδώ και δέκα χρόνια.
Παίζει συνήθως ως δεύτερος επιθετικός, πίσω από τον σέντερ φορ.Πήγε στη Ρωσία από τη Ρίβερ Πλέιτ το 2004 και έπαιξε εκεί μια εξαετία σε Ρούμπιν Καζάν και Ζενίτ, με πάνω από 130 παιχνίδια και 44 γκολ. Από την Ρούμπιν είχε πάει στη Ζενίτ με 7 εκ. ευρώ, αλλά επέστρεψε στο Καζάν μετά από τρία χρόνια γιατί είχε προβλήματα στη συνεργασία του με τον Ντικ Άντβοκατ.
Κι η Ρούμπιν είχε δώσει 4 εκ. ευρώ για να τον πάρει πίσω!Το 2010 τον αγόρασε η Βαλένθια με την οποία έπαιξε 19 ματς και γύρισε στην Αργεντινή δανεικός στην Ρίβερ όπου πήρε πάλι τα πάνω του, σε μια ομάδα όπου λατρεύεται από τον κόσμο της.Πέρσι ξανά στην Ισπανία με μία πολύ καλή σεζόν στην Ράγιο, με 33 ματς και 5 γκολ, ενώ έδωσε 7 ασίστ.
Και τώρα είναι έτοιμος για τον Ολυμπιακό για να ενισχύσει τους Πειραιώτες σε ποιότητα και δημιουργία.Για τον Ντομίνγκεζ που έχει παίξει 16 φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ με Ζενίτ και Βαλένθια (ήταν πρωταγωνιστής στο 4-0 της Ζενίτ επί της Μπάγερν, σε ένα απο τα καλύτερα ματς της καριέρας του πριν από μερικά χρόνια στέλνοντας την ομάδα του στον τελικό του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ), έχει δείξει ενδιαφέρον και η Μάλαγα.
Έχει σκοράρει στο Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Ιντερ και της Ντιναμό Κιέβου.Δειτε μερικά φανταστικά γκολ του Τσόρι Ντομίνγκεζ με την φανέλα της Ρίβερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου