Στοίχιμα


Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Φουλάρουν για αριστερό μπακ και χαφ!

Φουλάρουν για αριστερό μπακ και χαφ!
Εβδομάδα κρίσιμων αποφάσεων είναι αυτή που διανύουμε στον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της ομάδας.
Μετά την απόκτηση των Λόπεθ και Σκόνδρα, ανακοινώθηκε χθες η συμφωνία με τον Μιγκέλ Βίτορ. Παράλληλα, οι επιτελείς της ΠΑΕ έχουν συμφωνήσει με τον Αλέξανδρο Τζιόλη της Μονακό και τον Σισοκό που ανήκει στη Βόλφσμπουργκ.
Όμως η μεγάλη προσπάθεια επικεντρώνεται για τον παίκτη που θα ενισχύσει την αριστερή πλευρά. Εκτός από τον Λίνο που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη (υπάρχει προφορική συμφωνία και μόλις έρθει θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ για ένα χρόνο), οι επιτελείς της ΠΑΕ θέλουν να αποκτήσουν δύο παίκτες που θα καλύψουν την αριστερή πλευρά. Εκεί εντοπίζεται το θέμα για την ενίσχυση, καθώς για τις υπόλοιπες θέσεις ενίσχυσης οι εξελίξεις είναι δρομολογημένες. Στην Τούμπα εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις.
Ο ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΠΙΝΤΑΛ
Η περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα είναι εξαιρετική, αν και ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο με τη Μονακό που ισχύει για έναν ακόμη χρόνο. Ο ίδιος ο Τζαβέλλας έχει μιλήσει με παίκτες της Εθνικής και τους ανέφερε πως θέλει να συνεχίσει στη Μονακό αρκεί να τον εμπιστευτούν για την ενδεκάδα. Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως η Μονακό θέλει να αποκτήσει τον Αμπιντάλ από την Μπαρτσελόνα. Επιτεύχθηκε προφορική συμφωνία, όμως, θα πρέπει να περάσει ο Αμπιντάλ ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα είναι φυσιολογικά θα υπογράψει συμβόλαιο με τη Μονακό. Σ' αυτήν την πιθανότητα, θα εξεταστεί πολύ σοβαρά η προοπτική να έρθει ο Τζαβέλλας. Μάνατζερ του διεθνή άσου είναι ο Κουτσολιάκος, ο οποίος είναι και προσωπικός σύμβουλος (σε οικονομικής φύσεως θέματα) του προέδρου της Μονακό. Στον ΠΑΟΚ, πάντως, θέλουν έναν παίκτη που θα έχει τα χαρακτηριστικά του Τζαβέλλα, για να ενισχύσουν το αριστερό άκρο της άμυνας. Επισημαίνουμε, όμως, πως η περίπτωση του Τζαβέλλα είναι πολύ δύσκολη.
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΟΥΛΣΕΝ
Ο Δανός Πόουλσεν είπε πριν από δύο ημέρες στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως θέλει να εξετάσει άλλες προτάσεις που του έχουν κατατεθεί για την επόμενη σελίδα της καριέρας του. Έδωσε δηλαδή προτεραιότητα σε άλλες ομάδες και ως εκ τούτου το θέμα δεν προχωρά, τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή. Ίσως είναι και ένα «τρικ» για να ανεβάσουν την προσφορά που έχουν κάνει οι επιτελείς του ΠΑΟΚ. Πάντως, εξετάζονται περιπτώσεις ξένων παικτών που έχουν προταθεί για το αριστερό άκρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου