Στοίχιμα


Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Πρόκριση για την Κ20 και οι πιθανοί αντίπαλοι της

Πρόκριση για την Κ20 και οι πιθανοί αντίπαλοι της
Την πρώτη θέση του ομίλου της κατέλαβε η Εθνική Ομάδα, κατόπιν κλήρωσης που διενεργήθηκε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Παραγουάη (1-1), ο οποίος έφερε τις δύο ομάδες επικεφαλής του γκρουπ με απόλυτη ισοβαθμία (βαθμοί, διαφορά γκολ, καλύτερη επίθεση).
Στους «16», η Εθνική Ομάδα θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τρίτη και ώρα 18:00 στο Γκαζιαντέπ είτε την Κορέα (3η στον 2ο όμιλο) είτε μια εκ των ομάδων που θα καταλάβουν την τρίτη θέση στον ομίλους 5 και 6. Στο 5ο όμιλο συμμετέχουν Ιράκ, Χιλή, Αγγλία, Αίγυπτος και στον 6ο όμιλο Ουζμπεκιστάν, Κροατία, Ουρουγουάη, Νέα Ζηλανδία.
Σημειώνεται ότι βάσει των κριτηρίων πρόκρισης της FIFA, στον επόμενο γύρο του Μουντιάλ προκρίνονται οι δύο πρώτοι όλων των γκρουπ και οι τέσσερις καλύτερες ομάδες από τις έξι που θα τερματίσουν τρίτες. Συνεπώς, μια από τις πιθανές αντιπάλους της Εθνικής ενδεχομένως να μην αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη φάση.
Θα... αργήσουν να επιστρέψουν
Ευχάριστα τα νέα για την Εθνική Ομάδα Κ20 αφού πήρε την πρώτη θέση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πλέον βρίσκεται στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η Εθνική μας τερμάτισε στην 1η θέση (μετά από κλήρωση) αφού έφερε ισοπαλία 1-1 με την Παραγουάη στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων. Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έπαιξε βασικός και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Κώστα Σταφυλίδη ενώ ο Πέλκας μπήκε στο 73΄ της αναμέτρησης αντικαθιστώντας τον Μπουχαλάκη. Έτσι Πέλκας και Κωνσταντινίδης θα συνεχίσουν να απουσιάζουν από τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και αυτό φυσικά είναι ευχάριστο αφού εκπροσωπούν τον Δικέφαλο σε αυτή την σπουδαία διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου