Στοίχιμα


Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

«Δεν μας ενθουσίασε η όλη κατάσταση με τον ΠΑΟΚ»

«Δεν μας ενθουσίασε η όλη κατάσταση με τον ΠΑΟΚ»
Απρόθυμος να «μετακομίσει» στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, εμφανίζεται πλέον ο Γιώργος Εφραίμ σύμφωνα με τον πατέρα του, Ανδρέα.

Ο δεύτερος μίλησε στην ιστοσελίδα «sport-fm.com.cy» και μεταξύ των άλλων τόνισε πως ο γιος του θα συζητήσει τις επόμενες ημέρες με την Ομόνοια το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του, υπογραμμίζοντας πως ούτε αυτός ούτε ο Γιώργος Εφραίμ… ενθουσιάστηκαν με την προοπτική να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο.

«Ουδέποτε πιέσαμε την Ομόνοια για να πάρει μεταγραφή ο Εφραίμ στον ΠΑΟΚ. Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη μετά που εξασφάλισε άδεια από τη διοίκηση κάτι που συμφωνήθηκε πως αυτή η ενέργεια θα ήταν προς όφελος και των δύο πλευρών. Δεν υπήρξε κατάληξη με τον ΠΑΟΚ και ούτε η όλη κατάσταση μας ενθουσίασε ιδιαίτερα. Ίσως ο ΠΑΟΚ επανέλθει με νέα πρόταση αλλά πλέον δεν ενδιαφερόμαστε για μεταγραφή.

Ο Γιώργος έχει πάει Πολωνία και η σκέψη του, ο στόχος του και η προσήλωση του είναι αποκλειστικά πλέον στην προετοιμασία της ομάδας. Δηλώνει αφοσιωμένος στους στόχους της στο πρωτάθλημα αλλά και στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ίσως τις επόμενες ημέρες συζητήσουμε με τη διοίκηση για επέκταση του συμβολαίου του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Εφραίμ.


ΠΗΓΗ PAOK24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου