Στοίχιμα


Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

«Το μπαμ με Γκερέρο;»

gerrero
Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά» στον ΠΑΟΚ προτάθηκε και εξετάστηκε ο  Πάολο Γκερέρο της πρωταθλήτριας κόσμου Κορίνθιανς με τον Δικέφαλο να προσπαθεί για το μεγάλο μπαμ!
 Ο 29χρονος Περουβιανός  αποκτήθηκε  στα 18 του από τη Μπάγερν Μονάχου στρην οποία έμεινε μέχρι το 2006 όπου είχε 27 συμμετοές και δέκα γκολ.
Το 2006 μεταγράφηκε στο Αμβούργο με το οποίο σημείωσε 134 εμφανίσεις στη Μπουντεσλίγκα και 37 γκολ. Έναν χρόνο πριν να φύγει από την Μπουντεσλίγκα όπου έκανε «πράγματα και θαύματα» είχε τρία εκατομμύρια ευρώ (καθαρά) μισθό!
Το 2012 επέστρεψε στη Λατινική Αμερική για λογαριασμό της Κορίνθιανς, με την οποία έχει μέχρι τώρα 18 συμμετοχές 6 γκολ και μεταξύ άλλων την κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου συλλόγων.
 Ο Περουβιανός έχει και στην Βραζιλία τον ίδιο υψηλό μισθό αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της χώρας αμοίβεται με 3 ως 3,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!
Πάντως ο Χουμπ Στέφενς γνωρίζει αρκετά καλά τον ποδοσφαιριστή αφού συνεργάστηκαν μαζί όσο ο Ολλανδός ήταν προπονητής στο Αμβούργο.
 
ΠΗΓΗ inpaok.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου