Στοίχιμα


Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Μια όμορφη νύχτα στη Ζυρίχη

fans zurich

Ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται πλέον στους ισχυρούς της κλήρωσης του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ και οι υποψήφιοι αντίπαλοι είναι σαφώς ποιο εύκολοι. Ένας από αυτούς  θυμίζει κάτι από τα παλιά…
Ο Δικέφαλος στον 2ο γύρο του Κυπέλλου UEFA (2002-2003) κληρώνετε με την Γκρασχόπερς. Μία από τις μεγάλες δυνάμεις του Ελβετικού πρωταθλήματος.
Νοέμβριος του 2012…
Στον πρώτο γύρο οι ασπρόμαυροι κερδίζουν με 2-1 και όλα πλέον κρίνονται μέσα στην Ελβετία. Μαζί με τον ΠΑΟΚ ταξίδεψαν και 6.000 οπαδοί από την Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη, οι οποίοι έκαναν ασπρόμαυρο το ελβετικό γήπεδο.
Ο ΠΑΟΚ ήθελε ένα γκολ και αυτό δεν ερχόταν με τίποτα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου οι Ελβετοί πίεζαν…
Η αναμέτρηση είχε φτάσει πλέον στο 45+1΄ και παρά τις πολλές ευκαιρίες της Ελβετικής ομάδας, έμοιαζε πως οι δύο ομάδες θα μπουν στα αποδυτήρια με το 0-0. Ένα φάουλ όμως στο 45+2΄αλλάζει τα δεδομένα, καθώς μετά την εκτέλεση του από τον Καβάνα και ένα μπέρδεμα στην περιοχή καταλήγει στα δίκτυα του Τοχούρογλου…
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έπρεπε να πετύχει ένα γκολ για να περάσει στην επόμενη φάση. Ήταν πολύ καλύτερος με τον ΠΑΟΚ και έκανε φάσεις…  Μάλιστα στο 47΄ ο Εγκωμίτης πέφτει μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε ολοφάνερο πέναλτι. H ώρα κυλούσε και ο ΠΑΟΚ παρόλο που έκανε πολλές ευκαιρίες δεν μπορούσε να πετύχει το γκολ.,..
Ο χρόνος περνούσε και είχαν μείνει μόλις λίγα δευτερόλεπτα. Και εκεί όπου όλοι είχαν τον Δικέφαλο εκτός της επόμενης φάσης του UEFA έγινε το… ποδοσφαιρικό θαύμα στο 90+3΄!
Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα αποκρούεται προσωρινά και φτάνει στα πόδια του Μάρκου, ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία και εξαπολύει ένα σουτ το οποίο, μετά από κόντρα, καταλήγει στα δίκτυα!
Έτσι λίγα λεπτά αργότερα βρίσκει τους παίχτες αλλά και τους οπαδούς της ομάδας μας να πανηγυρίζουν έξαλα αυτήν την πρόκριση. Και φυσικά, όχι γιατί ο ΠΑΟΚ απέκλεισε ένα μεγαθήριο, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτήν η πρόκριση, στις καθυστερήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου