Στοίχιμα


Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Φουλάρουν για Ολίσε!

Θέλει να τον αγοράσει από την ΤΣΣΚΑ
Αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Σεκού Ολίσε. Οι αρνητικές εξελίξεις στην επιχείρηση απόκτησης του Εφραίμ άλλαξαν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΠΑΕ που στρέφεται εκ νέου στην απόκτηση του Λιβεριανού επιθετικού. Ο Ολίσε έχει εκφράσει επανειλημμένα την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα αλλά το πρόβλημα είναι οι απαιτήσεις της ΤΣΣΚΑ. Η ομάδα της Μόσχας εγείρει υπερβολικές απαιτήσεις για την παραχώρηση του παίκτη και το πιθανότερο είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αποπειραθεί να αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού.
Στην κατεύθυνση αυτή σύμμαχος του ΠΑΟΚ θα είναι και ο Ολίσε που έχει διαμηνύσει στην ΠΑΕ ότι ήδη ασκεί πιέσεις προκειμένου να πειστούν οι Μοσχοβίτες να τον παραχωρήσουν δανεικό για ένα ακόμα χρόνο με τον Δικέφαλο να έχει δικαίωμα απόκτησης των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι του 2014 καθώς θα έχει μειωθεί και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του με την ΤΣΣΚΑ.
Στην Τούμπα θεωρούν ότι από την στιγμή που δεν στάθηκε δυνατό να αποκτηθεί ο Εφραίμ ο Ολίσε φαντάζει πολύ καλή περίπτωση και θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για την απόκτηση του. Είναι πολύ πιθανό να ζητηθεί και η συνδρομή του Ιβάν Σαββίδη που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους επιτελείς της ΤΣΣΚΑ και μπορεί να ασκήσει πιέσεις για να ξαναφορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου ο Λιβεραινός ποδοσφαιριστής.
Εκτιμάται ότι η περίπτωση του Εφραίμ είναι πολύ δύσκολο να παρουσιάσει εξέλιξη καθώς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένοι να αυξήσουν την αρχική τους προσφορά. Ο Δικέφαλος προσέφερε 400.000 ευρώ στην Ομόνοια για την απόκτηση του παίκτη κι ενώ όλα έδειχναν ότι η μεταγραφή θα επικυρωνόταν την Τρίτη, οι Κύπριοι απαίτησαν ποσό 600.000 ευρώ προκαλώντας τον εκνευρισμό ακόμα και του Εφραίμ που είχε συμφωνήσει σε όλα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για 4ετες συμβόλαιο. Ο παίκτης ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με την έγκριση της Ομόνοιας και την προοπτική να υπογράψει συμβόλαιο αλλά η επιμονή της ομάδας του στο ποσό των 600.000 ευρώ τορπίλισε τη συμφωνία.
ΠΗΓΗ inpaok.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου