Στοίχιμα


Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Στο χέρι του Ιτάνζ η επιστροφή στον Ατρόμητο

Στο χέρι του Ιτάνζ η επιστροφή στον Ατρόμητο
Ο δρόμος της επιστροφής του Σαρλ Ιτάνζ στο Περιστέρι έχει υψηλά εμπόδια και όσο πιθανό είναι να ξεπεραστούν άλλο τόσο πιθανό είναι να σταθούν ανυπέρβλητα.
Ο Ατρόμητος θέλει να επαναφέρει τον Γαλλοκαμερουνέζο κίπερ στην εστία του, αλλά υπάρχει ένα παιχνίδι τακτικής, στο οποίο τον τελευταίο λόγο θα έχει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Ατρόμητος έχει τον Ιτάνζ στις πρώτες του επιλογές, αλλά θα κινηθεί για να τον αποκτήσει μόνο αν μείνει ελεύθερος.
Ο ΠΑΟΚ δεν τον έχει στα βασικά πλάνα του (όπως φάνηκε και από την ανανέωση του συμβολαίου του Χακόμπο, που θα αμείβεται με τα διπλάσια χρήματα από τον συμπαίκτη του), αλλά αν αποφασίσει τη δεδομένη χρονική στιγμή να του δείξει την πόρτα της εξόδου, θα πρέπει να τον αποζημιώσει (έχει δύο χρόνια συμβόλαιο).
Για την ώρα λέγεται ότι δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει, αλλά αξιώνει τουλάχιστον τα χρήματα που δαπάνησε (200.000 ευρώ) για να τον αγοράσει από τον Ατρόμητο τον Ιανουάριο.
Αν προσθέσουμε σε αυτό το ποσό το συμβόλαιο του 28χρονου κίπερ, το οποίο είναι κοντά στις 270.000 ευρώ, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το νούμερο είναι απλησίαστο για τους Περιστεριώτες, ακόμα και αν ο Ιτάνζ... πέσει κατά 100.000 ευρώ. Ούτως ή άλλως ακόμα και να αποδεσμευτεί από τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις του για να υπάρξει συνεργασία με τους «κυανόλευκους».
Πλέον, η κατάσταση είναι στα χέρια του Ιτάνζ, ο οποίος καλείται να αποφασίσει αν θα φύγει και κατ' επέκταση να απαρνηθεί τις υψηλές αποδοχές του και την αποζημίωση ή αν θα παραμείνει και να περιμένει τις βουλές του ΠΑΟΚ.
Στη δεύτερη επιλογή, η βαλίτσα θα πάει μακριά και ο Ατρόμητος δύσκολα θα περιμένει, αφού λίγες ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα δεν έχει κλείσει τον βασικό του τερματοφύλακα για το νέο πρωτάθλημα, τη στιγμή που έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου