Στοίχιμα


Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Στο «ψήσιμο» ο Στέφενς τον επιτελικό που θα κάνει τη διαφορά

Στο «ψήσιμο» ο Στέφενς τον επιτελικό που θα κάνει τη διαφορά
Διάθεση υπάρχει, χρήματα υπάρχουν αλλά όταν θέλεις να πετύχεις συμφωνία με κάποιον ποδοσφαιριστή που έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, αυτά δεν αρκούν.
Έτσι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζουν την προσπάθεια για να καταφέρουν να πάρουν το «ναι» από δυο ποδοσφαιριστές που έχουν εντοπίσει Η ουσία είναι ότι όπως είπε χθες και ο Στέφενς μετά τον Σαββίδη, μπορεί εύκολα να βρει παίκτες με τα χρήματα που ο μεγαλομέτοχος ήταν έτοιμος να διαθέσει για τον Ροναλντίνιο, αλλά το πρόβλημα εστιάζεται στο ότι οι παίκτες δεν έχουν διάθεση να παίξουν στην Ελλάδα. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία ή αφορμή για να σταματήσει την προσπάθεια ο Στέφενς και οι διοικούντες και αυτή συνεχίστηκε και χθες. Αυτό που ενδιαφέρει τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι να έχει μαζί του αυτούς τους παίκτες στην Αυστρία.
Επομένως μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα όπου η ομάδα θα βρίσκεται στο Λέομπεν, θα κορυφωθούν οι προσπάθειες για να επιτευχθεί συμφωνία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχουμε θετικές εξελίξεις και μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, ο ΠΑΟΚ μιλά μαζί τους όπως και με τους εκπροσώπους των παικτών και ελπίζει ότι θα έχει θετικές απαντήσεις. Σε ότι αφορά το θέμα του Τζαβέλα που όπως γράψαμε και χθες είναι ένας παίκτης που δεν αφήνει αδιάφορο τον Στέφενς, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση του αν μείνει ελεύθερος ή η Μονακό αποφασίσει να τον παραχωρήσει δανεικό, κάτι όμως που δεν έχει γίνει ακόμη. Η απόκτηση ενός αριστερού οπισθοφύλακα είναι επίσης προτεραιότητα, με τον Πόουλσεν να καταλήγει όπως όλα δείχνουν στην Βερόνα και τον Ζίγκλερ να σκέφτεται την επιστροφή του στο τουρκικό πρωτάθλημα αυτή τη φορά με την φανέλα της Γαλατά ενώ και η Φενέρ δε θα έλεγε όχι σε μια επιστροφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου