Στοίχιμα


Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Γιατί στον ΠΑΟΚ εξετάζουν Μανιά...

Γιατί στον ΠΑΟΚ εξετάζουν Μανιά...
Ο πρώτος σκόρερ της Β' Εθνικής (18 γκολ στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο, σε σύνολο 44 αγώνων), Μιχάλης Μανιάς, έκλεψε τις εντυπώσεις με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης κι ήδη έχει προταθεί (και) στον ΠΑΟΚ.
Στον «Δικέφαλο» εξετάζουν πολύ προσεχτικά την υπόθεσή του, μια κι ο Ιβάν Σαββίδης θέλει ικανούς, νεαρούς (23 ετών) Ελληνες παίκτες στο ρόστερ της ομάδας.
Σύμφωνα με αυτούς που τον ξέρουν καλά, ο Μανιάς ταιριάζει «κουτί» στο 4-3-3 του Στέφενς γιατί πέρα από την κλασική του θέση (μοναδικός προωθημένος), μπορεί να παίξει και στα άκρα. Για παράδειγμα ο Αλέκος Βοσνιάδης τον χρησιμοποίησε σε αρκετά ματς στα αριστερά (σε 4-3-3, που έκλινε προς τα μέσα κι εκτελούσε με το δεξί του πόδι) και τα πήγε περίφημα γιατί παρά το ύψος του, είναι δυνατός, είναι τεχνίτης, «μπουκάρει» όποτε χρειαστεί και το πιο σημαντικό (που δεν είχαν οι Καμαρά κι Ολίσε στην προηγούμενη σεζόν) είναι αρκετά αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια. Διαθέτει την ταχύτητα για να εκτελέσει, ξεμαρκάρεται εύκολα κι είναι γρήγορος μέσα στην περιοχή.
Ο Μανιάς σήμερα θα συναντηθεί με τον εκπρόσωπό του και μέχρι αύριο θα πάρει την τελική του απόφαση για τις προτάσεις που έχει από την Ελλάδα (ο Αρης τον θέλει πολύ) και το εξωτερικό. «Θέλω να ενσωματωθώ νωρίς, για να κάνω προετοιμασία με την ομάδα που θα επιλέξω», είναι το «θέλω» του νεαρού επιθετικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου