Στοίχιμα


Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Tην Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη ο Χούσεν

To ολλανδικό δημοσίευμα που αποκάλυπτε ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χούσεν φαίνεται πως είχε βάση... Ο τελευταίος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή για να συζητήσει με τον "Δικέφαλο" την προοπτική συνεργασίας. Εφόσον όλα πάνε καλά, τότε θα αποκτηθεί ως δανεικός (για έξι μήνες) από τον Αγιαξ. "Την Παρασκευή 31.01 έρχεται ο Ολλανδός επιθετικός Danny Hoesen για τις τελικές διαπραγματεύσεις με το σύλλογο", αναφέρει η ΠΑΕ για τον 23χρονο επιθετικό.
Να σημειωθεί πως ο Χούσεν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη καθώς είχε παίξει στο Τσάμπιονς με τον Αγιαξ που παίζει τώρα στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει κρούση στον "Αίαντα" μέσου του γιου του Στέφενς τόσο για τον Χούσεν όσο και για τον Λούκας Αντερσεν. Την περίπτωση του τελευταίου την εγκατέλειψε καθώς απέκτησε τον Μάρτενς. Οσον αφορά τον Χούσεν, τον είχε σταντ μπάι γιατί έριξε το βάρος στον Φόσεν.
Mόλις αντιλήφθηκε ωστόσο ο ΠΑΟΚ πως η Γκενκ ζητάει 6-7 εκ. ευρώ και θέλει συνιδιοκτησία, στράφθηκε ξανά στον δανεισμό του Χούσεν. Το σημαντικό φυσικά για τον "Δικέφαλο" είναι ποια ρήτρα αγοράς θα μπει για τον παίκτη καθώς μπορεί να μην έχει κάνει μια μεγάλη καριέρα αλλά θεωρείται ταλέντο. Σχετικά με την καριέρα του, ξεκίνησε από την Φορτούνα (2008-09) και συνέχισε στην Φούλαμ η οποία το 2010 τον παραχώρησε δανεικό στην Ελσίνκι και το 2011 στην Φορτούνα. Το 2012 τον πούλησε με 350.000 ευρώ στον Αγιαξ. Να σημειωθεί πως ο Χούσεν φέτος σκόραρε κατά της Μπαρτσελόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου