Στοίχιμα


Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

NO offside, NO Mitrogoal, NO goal...

NO offside, NO Mitrogoal, NO goal...
ΟΚ, μπορεί κακώς να μην μέτρησε το γκολ του Σαβιόλα στο 11`, αλλά η απουσία του Μήτρογλου... μέτρησε και ο Ολυμπιακός που ήταν καλός στο πρώτο μέρος και λιγότερο καλός στο δεύτερο έμεινε στο 0-0 και η πρόκριση στους "4" θα παιχτεί στο Περιστέρι στη ρεβάνς. Ο Ατρόμητος κατέβηκε για το μηδέν και το πήρε, αν και δεινοπάθησε στο πρώτο μισάωρο και στο τελευταίο δεκάλεπτο, θα πάει όμως να παίξει τα ρέστα του στον επαναληπτικό!
Ορεξάτος Ολυμπιακός
Με πολλή πίεση και παιχνίδι από τα άκρα, πότε με Κάμπελ και πότε με Φουστέρ και Ολαϊτάν, ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία από την αρχή και ήταν ανώτερος στα πρώτα 35 λεπτά. Μάλιστα, στο 11` δεν μέτρησε κακώς το γκολ του Σαβιόλα, καθώς ο βοηθός Μπαλτάς τον υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ. Με σουτ έξω από την περιοχή αλλά και με "μπούκες" από τα άκρα, οι ερυθρόλευκοι είχαν τις ευκαιρίες τους, αλλά έλειπε η καλή τελική ενέργεια. Ο Ατρόμητος αρκούταν σε παθητικό ρόλο, μην μπορώντας να κυκλοφορήσει την μπάλα και να απειλήσει. Αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος, 0-0, σε ένα ωραίο ματσάκι.
Όλα για όλα, αλλά...
Καλά μπήκε και στο β` ο Ολυμπιακός, με τον Παράσχο στο μεταξύ να έχει περάσει τον Καραμάνο αντί του Φάμπιο και τον Ατρόμητο να ψάχνει την κόντρα, όσο οι γηπεδούχοι έβγαιναν μπροστά για το γκολ. Ο Τσόρι μπήκε στη θέση του Σαβιόλα, μιας και οι ερυθρόλευκοι δεν απειλούσαν όπως στο πρώτο μέρος και ο Μίτσελ ήθελε φρεσκάδα μπροστά. Τελικά, οι Περιστεριώτες στο 72` είχαν μια καλή φάση με τον Ιγκλέσιας, με την μπάλα παράλληλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, παρότι το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες στις δυο εστίες.
Γύρω στο 80` μπήκε και ο Σέποβιτς, ενώ ο Παράσχος είχε βάλει λίγο πριν Ναπολεόνι, με τον Ατρόμητο να... αντέχει, έχοντας και 200 "Fentagin" στο πλευρό του. Προς το τέλος είχαμε αρκετές διακοπές, ο Ολαϊτάν ζήτησε και πέναλτι στο 88` σε μαρκάρισμα του Ταυλαρίδη, με τους Περιστεριώτες τελικά να φεύγουν με το 0-0 που ήταν και το ζητούμενο γι` αυτούς, αφού ούτε στο 90+5` ο Ολυμπιακός με διπλή ευκαιρία δεν βρήκε δίχτυα.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 51' Δ. Παπαδόπουλος, 86' Γιαννούλης
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγερι, Σαλίνο (81' Εντινγκά), Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ (77' Σέποβιτς), Σαβιόλα (63' Ντομίνγκες), Ολαϊτάν.
Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο (46' Καραμάνος), Μπρίτο (76' Ναπολεόνι), Ούμπιντες, Παπαδόπουλος (67' Δημούτσος).
ΠΗΓΗ Sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου