Στοίχιμα


Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Η κυρία Νάτχο και ο ρόλος του Τσιστιακόφ

Η κυρία Νάτχο και ο ρόλος του Τσιστιακόφ
Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που λαμβάνει, αναμφίβολα τον πιο σημαντικό, όπως διαπίστωσαν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ.
Για την σύζυγο του Μπίρμπας Νάτχο, ο λόγος, η οποία βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον σούπερ σταρ και συμμετέχει ενεργά. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, πως από την πρώτη ημέρα που ήρθε το ζεύγος στη Θεσσαλονίκη, η κυρία Νάτχο έδειξε μεγάλη διάθεση να δει συγκεκριμένες περιοχές της Θεσσαλονίκης για την εγκατάσταση της οικογένειας. Από τη στιγμή που η κυρία Νάτχο είπε το ναι, όλα τα υπόλοιπα ήταν πιο απλά.
ΟΙ 400.000 ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ
Ένα εξαιρετικά αξιόλογο ποσό συμφωνήθηκε ανάμεσα στους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ και τον Νάτχο και θα το εισπράξει ο Ισραηλινός άσος στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη. Το συνολικό ποσό ανέρχεται στις 400.000 ευρώ. Και αν αναλογιστεί κανείς πως θα παίξει στον ΠΑΟΚ από τον Φεβρουάριο έως και τον Μάιο (σε πρώτη φάση), ο υπολογισμός είναι απλός. Θα πάρει 100.000 ευρώ για κάθε μήνα συνεργασίας του. Πολύ καλά χρήματα, αναμφίβολα.
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΣΤΙΑΚΟΦ
Ενεργό ρόλο στην περίπτωση του Νάτχο που είχε μείνει ελεύθερος από την Ρουμπίν Καζάν αλλά και στην έλευση του Αργεντινού αμυντικού Ινσαουράλδε έπαιξε ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ. Ο Λιθουανός σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη είχε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και για τους δύο παίκτες και περίμενε υπομονετικά έως ότου ωριμάσουν οι συνθήκες για να έρθουν στη Θεσσαλονίκη. Η υπομονή που έδειξαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ απέδωσε καρπούς και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου